Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağı müjdeyi verdi... Özbağı, Antalya seyahati sırasında uçakta yakın çevresine “Nani’yi aldık” dedi. 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin önümüzdeki birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor. (Vatan)

        2

        G.Saray'ı temsil eden üç kişi Lokomotiv Sportif Direktörü Kirill Kotov'dan Oumar Niasse'yi resmen istedi. Kotov, "Ne kadar ciddi olduklarını gösterdiler. Tekrar bir araya geleceğiz" dedi. İddialar ise G.Saray'ın Lokomotiv'e Niasse için 5 milyon Euro önerdiği ama Kotov'un bu teklifi beğenmeyerek yeni bir teklif sunmaları için kendilerine süre verdiği yönünde... (Sabah)

        3

        Galatasaray Gökhan Töre için 12 milyon Euro isteyen Beşiktaş'a Olcan Adın'la birlikte tam 3 milyon Euro teklif etti. Görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü öne sürüldü. Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yapılan bu teklife yanıt vermediği ve bir durum değerlendirmesinden sonra cevap vereceklerini ilettiği saptandı. (Takvim)

        4

        Josue için Portekiz basını Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da devreye girdiğini iddia etti. İki devin yanı sıra İtalya'dan Salih Uçan'ı kadrosunda bulunduran AS Roma'nın da Portekizli yıldııza ilgi gösterdiği belirtildi. Josue Fenerbahçe, Galatasaray, Roma gibi kulüplerin ilgisi hakkında ise, "Şu anda menajerimle görüşmeyi bekliyorum. Benim için en iyisine karar vereceğiz." dedi. (Sporx)

        5

        Galatasaray, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Ozan Tufan ile Serdar Aziz'i transfer etmek için büyük bir operasyon başlattı. Dursun Özbek, temas kurduğu yeşil-beyazlıların başkanı Recep Bölükbaşı'na Ozan ve Serdar'a karşılık Tarık Çamdal, Olcan Adın, Sercan Yıldırım +5 milyon euro teklif etti. Bölükbaşı, Özbek'ten 15 milyon euro talep etti. Bu parayı çok bulan Galatasaray başkanı, görüşmelerden şimdilik de olsa çekildi. (Fotomaç)

        6

        Olcan Adın, Evgen Konoplyanka ve Balazs Dzsudzak derken Beşiktaş'ta sol açık için rota uzun süredir takip edilen Bakary Sako'ya döndü. Beşiktaş'ın Sako için yılda 1.2 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif ve 900 bin Euro'luk imza parası teklif ederek 27 yaşındaki oyuncuyu ikna aşamasına geldikleri bildirildi. (Fotospor)

        7

        Sneijder, kontratını uzatmak için sadece tek bir şart sundu. Hollandalı’nın menajeri Guido Albers, yönetimden 3.2 milyon Euro garanti ücret, sezon başına 1.3 milyon Euro imza parası ve 500 bin Euro maç başına ücretin sürdürülmesini istedi. (Hürriyet)

        8

        Beşiktaş yönetimi, Demba Ba ayarında bir forvetin peşine düşerken, adı ön plana çıkan Dieumerci Mbokani için teklif hazırlanması kararı alındı. 2013-14 sezonunda Dinamo Kiev'e transfer olan ancak Ukrayna'da kendisini gösteremeyen Mbokani için İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, menajer Ceylan Çalışkan'ı da devreye sokmuş durumda. (Fotomaç)

        9

        Beşiktaş, kulüple yol ayrımında bulunan Demba Ba'nın yerini doldurmak için şimdiden gaza bastı. Luiz Adriano, Eder Lopes ve Kleber konusunda istediği geri dönüşü alamayan yönetim; menajerler aracılığıyla önerilen; Adebayor, Mitroglou ve Tom de Sutter'i gündemine aldı. (Fanatik)

        10

        Beşiktaş'ın, Bursaspor'dan Şamil Cinaz'a talip olması ortalığı karıştırdı. Siyah beyazlı yöneticilerin, 29 yaşındaki futbolcunun transferini isteyen teknik direktör Şenol Güneş'e tepki gösterdiği belirtildiŞ Yöneticilerin, "Beşiktaş'ın mevcut kadrosundaki her futbolcu Şamil'den iyidir. Takımda kimi kesip oynatacağız? Üstelik 1 milyon Euro bonservis parasından bahsediliyor. Bunu kesinlikle kabul edemeyiz" dedikleri belirtildi. (Hürriyet)

        11

        F.Bahçe'nin gündeminde olan Mitroglou'nun menajeri Panagiotis Galariotis, "Kostas'ın Türkiye'ye gitmek istemediği haberleri doğru değil. O profesyonel bir futbolcu ve Fulham ile F.Bahçe'nin anlaşmasını bekliyor" dedi. (Fotomaç)

        12

        Geçtiğimiz yaz Portekizli oyuncu için girişimlerde bulunan ancak başarısız olan Lacivert-Beyazlılar, bir kez daha harekete geçti. İngiliz basınına göre Everton, Raul Meireles için 4 milyon Euro’yu (12.3 milyon TL) gözden çıkardı. Ancak Vitor Pereira, vatandaşı olan tecrübeli oyuncuyu takımda tutmak istiyor. (Fanatik)

        13

        Forvet hattına güçlü bir transfer yapmak isteyen Sergen Yalçın önderliğindeki Sivasspor, Fenerbahçe'den ayrılan Webo ile temasını sürdürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz, Kamerunlu oyuncuya yıllık 900 bin euro verebileceklerini söyledi. Webo ise kararını hafta içinde bildirecek. (Fotomaç)

        14

        Galatasaray Konoplyanka'nın peşinde koşarken bir yandan da Balazs Dzsudzsak konusunda girişimlerini sürdürüyor. Bild gazetesi sarı-kırmızılıların Dzsudzsak için Hertha Berlin'in canını sıkmaya devam ettiğini yazdı. Gazete, vatandaşı Pal Dardai sayesinde 28 yaşındaki Macar sol kanat oyuncusunun Berlin ekibine sıcak baktığını ama Galatasaray'ın masaya her seferinde fazla para koyması yüzünden Alman ekibinin işinin bir kat daha zorlaştığını yazdı. (Fotospor)

        15

        F.Bahçe yönetimi sözleşmesi biten bazı oyuncuları yollarken, Emre Belözoğlu için hiç açıklama yapmadı. Emre'nin 2 yıl daha sözleşme imzalayacağı, teknik direktör Vitor Pereira'nın 'Kalsın' dediği öğrenildi. Şu anda tatilde olan Emre'nin 24 ya da 25 Haziran'da İstanbul'a dönüp sözleşmeye imza atacağı belirtildi. (Fotomaç)

        16

        Cardozo'nun sakatlığı sonrası hücum hattına takviye yapacak olan Trabzonspor, Jelavic'i ikna etti. Şimdi, kulübü Hull City ile bonservis pazarlıkları yapılıyor. (Fanatik)

        17

        Shangai Shenhua ile 14 milyon euro bonservis karşılığında el sıkışan Kartal, Senegalli golcüyle de anlaşmaya çok yaklaştı. Siyah-beyazlılar, Atletico Madrid’in yanı sıra Bilic’in yeni takımı West Ham’ın talip olduğu Gökhan’ı 12 milyon euroya satarsa kasasına tam 26 milyon euro koyacak. (Milliyet)

        18

        Demba Ba'yı kaybetmenin eşiğine gelen Beşiktaş yönetimi, Chelsea'nin 3 genç yıldızı Wallace, Tomas Kalas ile Nathan Ake'yi kiralamak için harekete geçti. Erdal Torunoğulları'nın Londra'da Chelseali yöneticilerle de bir araya geldiği ve üç oyuncunun kiralanması konusunda Chelseali yöneticilerle fikir birliğine vardığı bildirildi. (Fotospor)

        19

        Trabzonspor'un savunmadaki ilk adayı Douglas Teixeira'nın kulübünde büyük şok yaşandı. UEFA, Finansal Fair-Play kurallarına uymayan Dinamo Moskova'ya 1 yıl men cezası verdi, Fırtına'nın işi biraz daha kolaylaştı. (Fanatik)

        20

        Trabzonspor'un şehre getirmesine rağmen "Alacaklarında 15 günden fazla gecikme olursa serbest kalır. Ayrıca her geçen gün için 5 bin euro faiz alır" maddesi yüzünden transferinden vazgeçtiği Mbia'nın rotası Galatasaray'a döndü. Galatasaray'ın 29 yaşındaki Mbia'yı yarın İstanbul'a getireceği ve son bir kez masaya oturduktan sonra sağlık kontrollerinden geçirip imzayı attıracağı gelen haberler arasında. (Fotomaç)

        21

        Beşiktaş'ın eski oyuncusu Manuel Fernandes, birlikte tatil yaptığı Nani'nin F.Bahçe ile anlaştığını Radio Rennasainça'ya açıkladı. Şu anda Algarve'de Nani ile tatil yapan Fernandes, Radio Rennasainça'ya konuştu: "Dostuma Fenerbahçe ve İstanbul hakkında bilgi verdim. İstanbul'un harika bir şehir olduğunu anlattım. Kendisi de gitti, gördü zaten. Fikirlerime çok da ihtiyacı yoktu. Çünkü kararını vermişti. Koca adam benim kararıma göre hareket edecek değil." (Fotomaç)

        22

        F.Bahçe'nin yeni hocası Vitor Pereira, Krasic için, "Avrupa'nın en iyi sağ kanat oyuncularından birisiydi. Yeteneklerini şeytan almış olamaz. Oynatılmamış veya kendisine saygı gösterilmemiş olabilir" diyerek oyuncuya forma şansı vereceğinin mesajını gönderdi. Krasic'i takıma kazandırmaya kararlı olan Pereira, "Onunla konuşmak ve performansını görmek istiyorum. Krasic öyle çabuk vazgeçilecek bir isim değil" ifadesini kullanıp hazırlık kampına alacağını belirtti. (Fotomaç)

        23

        Galatasaray’ın önceliği Yevhen Konoplyanka...Yönetim, 2.3 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Genç futbolcuya, imza parası olarak da 3 milyon Euro verilecek. Böylece Galatasaray’ın kanatlardaki probleminin halledileceği düşünülüyor. Sarı-Kırmızılılar, ardından Roberto Soldado’nun işini bitirip, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir hücum hattı kurmayı planlıyor. (Fotomaç)

        24

        Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak tamamlayan Hakan Arıkan, Galatasaray’ın gündemine giren son kaleci adayı oldu. Bonservisi Kayserispor’da olan tecrübeli eldiveni çok isteyen Hamza hocanın, yönetime transferi için rapor sunduğu öğrenildi. Eğer kulüpler anlaşırsa, Hakan’ın da Cim Bom’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. (Fotomaç)

        25

        Albin Ekdal'ı kadroya katmak için şartları zorlayan Trabzonspor'un alternatifinin ise Omar El Kaddouri olduğu iddia edildi. Geçen sezon Torino kiralık olarak forma giyen Fas asıllı Belçikalı oyuncu için bordo-mavililerin Napoli ile temas kurduğu ve fiyat istediği bildirildi. (Fotospor)

        26

        Trabzonspor, geçen sezon Milan'da forma giyen ve sözleşmesi bittiği için şu anda bonservisi elinde olan Pazzini'ye teklif götürdü. Sezon içinde de adı birkaç kez Trabzonspor'la anılan Pazzini için menajeri Tinti'nin olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği sadece bordo-mavili ekipten Pazzini'ye hangi şartları sunacakları konusunda yazılı bir belge istediği bildirildi. (Fotospor)

        27

        Championship Ligi takımlarından Sheffield Wednesday takımının başına geçmeye hazırlanan bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Carlos Carvalhal'ın, İbrahim Toraman'ı da yanında götürmek istediği iddia edildi. Portekizli çalıştırıcının kendi döneminde kaptanlık yapan Toraman'aın durumu hakkında bilgi edindiği kendisiyle çalışmak istemesi durumunda Toraman'a kapılarının açık olduğunu ilettiği bildirildi. (Fotospor)

        28

        Gelecek sezon Galatasaray forması giymeye hazırlanan Gökhan Değirmenci sözleşme imzalayacağı tarihi bekliyor. Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı, "Mert Günok da listemizde" açıklamasına rağmen Gökhan'ın çok rahat olduğu ve yakın çevresinin, "Galatasaray Mert'i tercih ederse ne yapacaksın" sorularına, "Bana söz verdiler. Ben de onlara söz verdim. Galatasaray büyük bir camia. Böyle şeyler olmaz" şeklinde cevap verdiği bildirildi. (Fotospor)

        29

        Fenerbahçe'nin kesin olarak göndermek istediği Emenike'ye İngiltere’nin yanı sıra Rusya'dan bir talip çıktı. Devreye giren takım Nijeryalı forvetin eski takımı Spartak Moskova. Rus kulübü, Fenerbahçe'ye 6 milyon euro’luk bir bonservis ücreti önermeyi planlıyor. (Bugün)

        30

        Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in golcüsü Luiz Adriano ile anlaştı. Golcü oyuncu Pazartesi günü İstanbul'da olacak. (A Spor)

        31

        Transferde hedefleri iyice büyüten Fenerbahçe öncelikle Casillas'a yöneldi. Real Madrid’in hem bonservis ücretinde kolaylık sağladığı, hem de Casillas’ın 6 milyon euroluk maaşının yarısını karşıladığı öğrenildi. Bu oyuncu ikna edilemezse rota Çek eldiven Cech'e çevrilecek. (Milliyet)

        32

        Galatasaray, Cruzeiro’nun 25 yaşındaki stoperi Manoel için kulübüne 2 milyon euro önerdi. Fakat Brezilya ekibi 7 milyon euro istedi. Farkın makul seviyelere inmesi durumunda çalışmalara hız verilecek. (Bugün)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ