Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Ayhan Erdem: Yine bireysel hataların kurbanı olduk - Futbol Haberleri

        Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, alınan mağlubiyetin hiçbir mazereti olamayacağını kaydetti.

        Maça iyi başladıklarını ancak bir türlü golü bulamadıklarını vurgulayan Ayhan Erdem, "Maça iyi başlamamıza rağmen yine bireysel hataların kurbanı olduk. Bu mağlubiyetin hiçbir mazereti olamaz. Ancak içerisinde bulunduğumuz transfer yasağıyla alakalı durum sebebiyle takıma takviye yapamamanın dezavantajlarını yaşamaya başladık" ifadelerini kullandı.

        Erdem, Osmanlıspor maçında Welliton'un yokluğunu çok fazla hissettiklerini, kapalı defansını açmakta zorlandıklarını aktardı.

        Taraftarın ağır mağlubiyetin faturasını teknik direktörleri Mesut Bakkal'a kestiğini bildiren Erdem, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Elbette ki 5 haftada 1 puan toplayan bir takımda bir şeyler yanlış gidiyordur. Hocamız da üzerine düşen ne varsa yaptı ve alınan başarısızlığın sorumluluğuyla istifa etti. Mesut Bakkal hem tecrübesi hem de Süper Lig kariyeriyle tartışmasız ülke futbolunun en iyi teknik adamlarından biri. Ancak bizim takımımızla aşı tutmamış olabilir. Kulüp olarak hocamıza takımımıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ