Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Erdal Torunoğulları: Mario Gomez Beşiktaş'ta mutlu - Beşiktaş Haberleri

        Torunoğulları, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Gomez'in kendileri için çok önemli ve değerli bir isim olduğunu belirtti.

        Alman futbolcunun siyah-beyazlı kulüpte mutlu olduğunu vurgulayan Torunoğulları, şunları kaydetti:

        "Gomez'le anlaşmamız belli. Sezon sonunda eğer 'ayrılmak istiyorum' derse yapılacak bir şey yok. Tabii o hangi takım olursa olsun, bizimle masaya oturmak zorunda ancak şu anda bizim de Gomez'in de öyle bir rahatsızlığı veya mutsuzluğu söz konusu değil. Takıma yapmış olduğu katkı da ortadadır. Böyle mutlu olduğu bir ortamdan ayrılmak istemez."

        "ÜÇ İHTİMALE AÇIK BİR MAÇ"

        Erdal Torunoğulları, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe'yle yapacakları derbiyle ilgili değerlendirmede de bulundu.

        Takım olarak maça hazır olduklarını vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, "Tabii üç ihtimale açık bir maç. Moral ve motivasyon olarak bir sıkıntımız yok. İnşallah her şey bizim lehimize gelişir, Kadıköy'de istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.

        "VODAFONE ARENA'DA HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR"

        Torunoğulları, Beşiktaş Kulübü'nün yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatarak, "Yakında sayın başkanımız açılış tarihiyle ilgili net bir açıklama yapar. Görünen o ki, her şey istediğimiz gibi gidiyor" şeklinde görüş bildirdi.

        Gelecek sezon Vodafone Arena'ya özel, önemli bir transfer yapmayı düşünüp düşünmedikleriyle ilgili soruya ise Torunoğulları, "Taraftara en büyük hediyemiz, Vodafone Arena... Bundan daha büyük bir hediye mi olur" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ