Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Delgado derbiyi kaldıramadı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Ülker Stadı’ndaki dev derbi öncesinde Beşiktaş için en büyük soru işareti savunma hattıydı... Ligin ilk yarısında başarılı bir performans çizen tandeminden Rhodolfo’yu sakatlık nedeniyle yitiren, Ersan Gülüm’ü ise Çin’e gönderen SiyahBeyazlılar’da ‘alternatifsiz’ hale gelen Marcelo Guedes-Alexis Delgado ikilisi, ilk kez derbi sınavına girecekti.

        Gecenin sonunda Beşiktaş adına durum ‘bir boş, bir dolu’ şeklindeydi. Marcelo savunmadaki sertliği, hamleleri ve fizik kalitesiyle isabetli bir transfer olduğunu gösterirken, Alexis Delgado gecenin ‘kayıp’ ismiydi. Fenerbahçe’nin attığı ilk golde Volkan Şen’in vuruşuna vücudunu siper edemeyen İspanyol stoper, ilk ‘eksi’ notu aldı.

        ASIL ‘BOMBA’ 82’DE PATLADI

        Ancak asıl ‘bomba’ henüz patlamamıştı. Fenerbahçe’ye karşı ilk yarıda etkisiz kalan, ancak ikinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen ele alan Beşiktaş, 1-0’lık skoru dengelemek için yüklendikçe yükleniyordu. Hafta arasında Lokomotiv Moskova ile yüksek tempolu bir maça çıkan F.Bahçe için de son dakikalar hayli sıkıntılıydı. İspanyol stoper işte bu noktada yaptığı hatayla Kartal’ın ‘fişini çeken’ isim oldu. 82. dakikada önünde seken topa hamle yapmakta geç kalan Alexis’in arkasından gelen Ozan Tufan topu çaldı. Bomboş pozisyonda Nani’ye bıraktığı top da Kartal’ın liderlik koltuğunu devrettiğinin belgesi o

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ