Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sakatlığı korkutuyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Türkiye’nin İsveç ile oynadığı hazırlık maçında Hakan Balta’nın sakatlanmasının ardından HollandaFransa karşılaşmasında da Wesley Sneijder’ın sorun yaşaması Galatasaray’da şok etkisi yaptı.

        Sağ baldırına aldığı darbe sonrasında 36. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Wesley’nin tetkiklerine Hollanda’da başlandığı öğrenilirken, Sarı- Kırmızılı kulübün doktorlarının da Hollandalı meslektaşlarını arayarak, yıldız oyuncunun durumunu yakından takip ettikleri bildirildi.

        Hollanda’nın, 29 Mart Salı günü İngiltere ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosundan çıkarılan Sneijder’ın nisan ayı içinde oynanması beklenen F.Bahçe derbisine yetişememesi endişesi yaşandığı kaydedildi. Böyle bir durumla karşılaşmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar’ın Sneijder’ın durumunun netleşmesinin ardından tedavi anlamında ne gerekiyorsa yapacağı belirtildi.

        ‘BELKİ DE OLAYLAR YÜZÜNDENDİR’

        Sakatlığının ardından konuşan Wesley Sneijder’ın yaptığı açıklamalar şaşkınlık yarattı. Hollandalı yıldız “2 yıldan daha uzun bir süredir sakatlanmıyordum. Şimdi ise bunu yaşadık. Belki de, Türkiye’de yaşanan olaylardan ötürü yaşadığım stresle alakalıdır. Durumların iyi olmadığını biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ