Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fatih Terim: "Kimsenin yeri garanti değil" - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Müthiş bir hava yakalayan Milli Takımımız’da keyifler yerinde... Üst üste gelen İsveç ve Avusturya galibiyetleri, 13 maçlık yenilmezlik unvanı ve futbolcularımızın performansı; EURO 2016’ya dair umutlarımızı yüksek tutuyor... Başarının mimarı Fatih Terim de, bu güzel tablo sebebiyle futbolcularını tebrik etti.

        Ancak asıl işlerinin bundan sonra başladığını belirten Türkiye Futbol Direktörü Terim, millileri bazı konularda uyarmayı da ihmal etmedi. İmparator, “Finallere katılan iki takımı yenmek kolay iş değil. Herkesi kutlarım. Bu başarının sürmesini istiyorum. Sizler Avrupa’nın yükselen yıldızlarısınız. Bu performansınız artarak devam etmeli. Süper Lig’in temposunun uluslararası düzeyde yetersiz olduğunu bir kez daha gördünüz. Bu nedenle kalan 2.5 aylık süreçte çok iyi hazırlanmanız gerekiyor. Hepinizden rica ediyorum. Kendinizi bu finallere özel olarak hazırlayın” ifadelerini kullandı.

        ‘ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK ZORUNDAYIZ’

        Ay-Yıldızlılar’a adeta ‘ev ödevi’ veren Terim, şöyle devam etti: “Yiyin, için, gezin, tozun... Ama turnuva sanki yarın başlayacakmış gibi hazır olun, formunuzu koruyun. Uykunuza ve beslenmenize dikkat edin. Takımlarınızdaki idman ve maçlarla yetinmeyin. Ekstra çalışmalar yapın. En iyi kimlerse Fransa’ya onları götüreceğim. Kimsenin yeri garanti değil. Kimse formayı cepte görmesin. Türkiye’nin gözü üzerinizde. Orada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek zorundayız. Bunu sakın unutmayın.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ