Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? BJK Sivasspor maç biletleri - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Şampiyonluk yolunda en büyük rakibi F.Bahçe'nin puan kaybetmesiyle aradaki farkın açılmasını avantaj bilen Beşiktaş, bu farkı korumak için Sivasspor maçında kayıp yaşamak istemiyor. Ligde kalmak için mücadele veren Sivasspor ile oynanacak karşılaşma heyacanlı dakikalara sahne olacak. Peki Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak. Bilet fiyatları ve maç hakkında bilgiler haberimizde...

        SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Süper Lig'de 29.hafta karşılaşması olan Sivasspor Beşiktaşmaçı16Nisan Cumartesigünü (bugün) saat 19:00'da başlayacak. Sivas 4 Eylül Stadyumundaoynanacak mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın hakemi ise Halis Özkahyaolacak.

        SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET FİYATLARI

        Bu sezon iddialı ilerleyişini sürdüren Beşiktaş'ı Sivas ve yakın şehirlerden gelen taraftarlar destekleyecek. Aynı şekilde ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor'u ise bu önemli maçta taraftarları yalnız bırakmayacak. İşte bu maça gidecek taraftarlar için bilet fiyatları ve stadyum oturma düzeni bilgileri;

        Kategori Bilet Fiyatı
        1. Kategori 30,00 TL
        2. Kategori 25,00 TL
        3. Kategori 10,00 TL
        4. Kategori 20,00 TL
        Misafir 20,00 TL

        MAÇA GÖTÜRÜLMEYEN QUARESMA SİRKECİ'DE

        Kırmızı kart cezası nedeniyle Beşiktaş'ın deplasmanda Medicana Sivasspor'la yapacağı maça götürülmeyen Ricardo Quaresma, Kartal Yuvası'nın Sirkeci'de bulunan mağazasında siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi.

        Yoğun bir ilgiyle karşılanan Ricardı Quaresma, taraftarlara imza dağıttı ve sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Quaresma'yı, görmek isteyen Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisi, mağazanın bulunduğu caddede izdiham oluşturdu. Ricardo Quaresma daha sonra tezahüratlar eşliğinde mağazadan ayrıldı.

        Organizasyonda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcılarından Miguel Peiro da yer aldı.

        SİVAS'TA ÇİÇEKLİ KARŞILAŞMA

        Spor Toto Süper Lig'de bugün Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün akşam saatlerinde Sivas'a indi. Siyah-beyazlı taraftarlar takımlarını Sivas Nuri Demirağ Havaalanında karşıladı.

        Takım için tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Fikret Orman ve Şenol Güneş adına sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı taraftarlar kulüp başkanı Fikret Orman ve Şenol Güneş'e çiçek uzatarak fotoğraf çektirdi. Beşiktaş kafilesi meşaleler eşliğinde konaklayacağı otele uğurlandı.

        SANKİ BİLEREK ATMIYORLAR

        Beşiktaş’ın devre arasında transfer ettiği Alexis Delgado, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kaldığı otelde izlerken maçın 0-0 bitmesiyle büyük sevinç yaşadı. İspanyol stoper, maç boyunca büyük heyecan yaşarken Sarı-Lacivertliler’in çok müsait pozisyonları harcamasının ardından “Bu goller nasıl kaçar? Sanki bilerek atmıyorlar. İnanılır gibi değil!” ifadelerini kullandı. Van Persie’nin performansı karşısında da şaşkınlığını gizleyemeyen Alexis, “Van Persie gerçekten bitmiş. Çok kötü bir performans gösteriyor” dedi. Alexis daha sonra maç sonunda Fenerbahçe tişörtlü bir taraftarın kendisiyle fotoğraf çektirmek istemesi üzerine “Benim açımdan sıkıntı olmaz ama taraftar tepki gösterir” ifadesini kullandı. Bunun üzerine taraftar bir yastığa sarılıp Fenerbahçe logosunu kapattı ve Alexis ile bu şekilde fotoğraf çektirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ