Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: Lucescu bitmişti - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / HALUK AYYILDIZ

        Ligde ve Avrupa’da beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor’da, başkan Muharrem Usta, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran başarılı teknik adam Mircea Lucescu’nun, Bordo-Mavililer’in kapısından döndüğünü açıkladı.

        “Ben neredeyse Lucescu’yu getiriyordum” diyen Usta, Türkiye’den birilerinin işlerini bozduğunu söyledi. Trabzonspor’un en büyük sorununun istikrar olduğuna dikkat çeken Muharrem Usta, bu noktada Rumen teknik adamın tam kendilerine göre olduğunu dile getirdi.

        71 yaşındaki başarılı teknik adamı getirmek için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Usta, şu ifadeleri kullandı: “Ben neredeyse işi bitiriyordum. Hatta Romanya’dan 5 aylığına bir hoca gönderip daha sonra takımın başına geçecekti. Fakat Türkiye’den birileri işimizi bozdu. Ukrayna Futbol Federasyonu da Rumen teknik adama resmi yazı gönderip, ‘Yeter, ne oluyor! Sen kulübün başındasın’ diyerek Lucescu’yu uyardı.

        ‘ARTIK BİZİM İÇİN PAHALI’

        Başkan Usta, Shakhtar Donetsk’in UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale yükselmesinin ardından Lucescu’nun görüşmelere kapılarını kapattığını söyledi. Adımlarını dikkatli atmak zorunda olduklarını belirten başkan Usta, “Bu saatten sonra Mircea Lucescu bize çok pahalı. Ama Trabzon’u ayağa kaldırabilecek kaliteli birileri olabilir” ifadelerini kullandı.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ