Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da hesap günü geldi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Alanya galibiyetiyle ligde rahat bir nefes alıp devre arasına Başakşehir ve Beşiktaş’ın ardından üçüncü sırada giren G.Saray’da dertler, sıkıntılar bitmek tükenmek bilmiyor...

        2

        Aylardır futbolcularına ve hocasına para ödeyemeyen ancak UEFA’yla ikinci bir sıkıntı yaşamamak için oyunculara ‘alacağım yoktur’ belgesi imzalatan Sarı-Kırmızılı yönetim, süresi yarın dolan senetleri nasıl ödeyeceğinin hesaplarını yapıyor.

        3

        Futbolculara daha önce iki kez ertelenen senetleri bu kez ödeme sözü veren Özbek yönetimi, Florya ve Riva arazileri için Emlak Konut’la yapılacak nihai anlaşma için Ankara’dan haber bekliyor.

        4

        Yapılacak anlaşmayı imzalar imzalamaz bankalarla masaya oturup sözleşmeyi nakde çevirmeyi amaçlayan başkan Dursun Özbek, yaklaşık 15 milyon doları bulan ödemeyi bu şekilde yapmayı planlıyor.

        5

        FLORYA’DA GÜNDEM PARA

        Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın oynanacak Tuzla maçının ardından izne çıkacak olan oyuncular, tatile gitmeden paralarını almak istiyor.

        6

        Aytemiz Alanya zaferiyle koltuğunu sağlama alan teknik direktör Riekerink de 5 aydır alamadığı maaşının artık ödenmesini bekliyor.

        7

        YILDIZLARA TEKLİF BEKLENİYOR

        Florya’da para beklentisi sürerken takımlarının şampiyonluk yarışında geriye düşmesini istemeyen Sarı-Kırmızılı taraftarların ise transfer beklentisi sürüyor..

        8

        Ancak ‘Oyuncu satmadan yeni birini almamız zor’ açıklaması yapan başkan Dursun Özbek, başta Sneijder ve Podolski gibi yıldızlara Çin’den gelecek teklifleri bekliyor.

        9

        UEFA kriterlerini göz önünde bulunduran yönetim, geçtiğimiz yıl Burak Yılmaz’ı sattığı gibi bu yıl da iki yıldızından birini satarak mali açıdan rahatlamanın hesaplarını yapıyor.

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ