Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak? - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | Zirve yarışındaki tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada Türk Telekom Arena’da konuk ettiği Kayserispor’a 2-1 yenilerek ‘altın tepsi’de sunulan fırsatı elinin tersiyle iten Galatasaray'da beklenen oldu.

        2

        Teknik direktör Jan Olde Riekerink’le yolların ayrılması kararı alındı. Riekerink ile yolların ayrıldığı bugünkü yönetim kurulu toplantısından sonra resmen açıklanacak.

        3

        GALATASARAY'DA IGOR TUDAR DÖNEMİ | NTV Spor'un son dakika haberine göre; Galatasaray teknik direktör Igor Tudor ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.

        4

        Tudor, sözleşmesindeki maddeye göre 150 bin Euro ödemesi durumunda Karabükspor'dan ayrılıyor. Eşinin doğumu için Hırvatistan'a giden Igor Tudor, bu akşam İstanbul'a gelecek.

        5

        Taraftarların “Bey” lakabını taktığı Hollandalı hocaya tazminat ödenmeyeceği ve sadece kalan 3 aylık maaşının verileceği ifade edildi.

        6

        ALTYAPIDAN GELDİ 2 KUPA KAZANDI | Aslan’a geçtiğimiz yılın şubat ayında altyapı sorumlusu olarak gelen Jan Olde Riekerink, mart ayında ise ligin bitimine 9 hafta kala teknik direktörlük görevini üstlendi.

        7

        Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek kariyerinin ilk kupasını kazanan 54 yaşındaki teknik adam, bu sezonun başında ise TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ı penaltılarla devirmeyi başarmıştı.

        8

        Cimbom, Riekerink döneminde çıktığı 41 resmi maçta 21 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde ederken yüzde 51’lik kazanma oranı yakaladı.

        9

        İSMİ DİĞER ADAYLAR | Kalan 14 haftada ligi tanıyan yerli isimler üzerinde duran Sarı-Kırmızılı kurmayların kulübün efsanesi Bülent Korkmaz ile eski futbolculardan Emre Aşık’ı birlikte görevlendirmeye sıcak baktıkları öğrenildi.