Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Oğluyla gurur duyuyor" - Fenerbahçe Haberleri

        Setbaşı Mahallesi'nde kuaför salonu işleten baba Gönül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, henüz 24 yaşında olan oğlunun kısa zamanda büyük başarılara imza attığını söyledi.

        Yaklaşık 25 yıl önce Samsun'un Bafra ilçesinden gelerek Bursa'ya yerleştiklerini anlatan baba Gönül, 3 oğlundan en büyüğü olan Gökhan'ın da kısa bir ziyaret için gittikleri Bafra'da dünyaya geldiğini belirtti.

        Baba Gönül, Gökhan Gönül'ün küçüklüğünden beri sakin yapısını koruduğunu, ancak hep hırslı olduğunu ifade ederek, oğlunun bu hırsı sayesinde bugün Fenerbahçe forması giydiğini vurguladı.

        Oğlunun çok küçük yaşlarda mahalle aralarında futbol oynadığını anlatan Gönül, ''Futbolla yatıp, futbolla kalkıyordu. Kendisini 7 yaşında Bursa'da amatör ligde mücadele eden Yolspor'un altyapısına verdik. Hem okula hem de antrenmanlara gidiyordu. Ama aklında sadece başarılı bir futbolcu olmak vardı'' dedi.

        Gönül, oğlunun daha o yaşlarda iyi bir futbolcu olarak büyük takımda oynama hayalleri kurduğuna değinerek, şöyle devam etti:

        ''Oğlumun hayatı tam bir başarı öyküsü. Hep hayalleri doğrultusunda yaşadı. Yolspor'da yağmur, çamur demeden hiç antrenmanlarını aksatmazdı. Ben bir baba olarak o günlerde kendisine üzülürken, kendisi ise hedefine doğru ilerliyordu. Sonrasında birçok takım Gökhan'ı takibe aldı. 2002 yılında o günkü şartlar doğrultusunda Gökhan Gençlerbirliği altyapısına gitti. Oradan Gençlerbirliği Oftaşspor'a geçti. Oftaş'ın Süper Lig'e çıktığı sezon iyi bir performans gösteren oğlum, Fenerbahçe'ye transfer olarak hayallerini gerçekleştirdi. Burada da gösterdiği performans sayesinde A Milli Takım formasını da giydi.''

        -KÜÇÜKKEN BURSASPOR TARAFTARIYMIŞ-

        Baba Gönül, Gökhan'ın küçüklüğünde Bursaspor taraftarı olduğunu, kendisinin de Bursa'da yaşadığı için önce Bursaspor'u, sonra oğlunun takımı Fenerbahçe'yi tuttuğunu bildirdi.

        Oğlunun adının bazı Avrupa kulüpleriyle anılmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu, ancak bu konuda son sözü her zaman Gökhan'ın vereceğini anlatan baba Gönül, şunları kaydetti:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ