Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Emre Mor'u transfer için İstanbul'a getiriyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıkları için bugün İsviçre'ye giden Fenerbahçe, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        Daha önce Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni'yi transfer eden Fenerbahçe, Emre Mor transferinde de mutlu sona yaklaştı.

        3

        Adı birçok kulüple anılan genç futbolcu Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, sarı-lacivertlilerle ilgili açıklama yaptı.

        7

        Borussia Dortmund'da geçen sezon istediği süreyi bulmakta zorlanan genç orta sahanın kiralık gönderilmesi bir süredir gündemdeydi.

        8

        Emre'nin adı birçok kulüple anılıyordu. Dortmund'un yeni teknik direktörünün belli olması ise bu transferi biraz geciktirmişti.

        9

        Peter Bosz'un Emre'yi yeni sezon kadrosunda şu aşamada düşünmediği bu yüzden kiralık göndererek tecrübe kazanmasına sıcak baktığı kaydedildi.

        10

        Fenerbahçe'nin milli futbolcu için 2.5 milyon Euro'luk kiralama bedelini gözden çıkardığı da öğrenildi.

        11

        Emre Mor'un transferi için yapılacak sözleşmeye cezai yaptırımlar eklemek isteyen Borussia Dortmund'un bu talebi ise Fenerbahçe cephesinde olumlu yanıt bulmadı.

        12

        İddialara göre sarı-siyahlılar ayrıca Fenerbahçe'nin milli futbolcuyu her maç oynatmaması durumunda her maç için ödeme yapmasını da istiyor.

        13

        Fenerbahçe ve Dortmund arasındaki Emre Mor projesinin bir benzeri de Real Madrid ile Heerenveen arasında geçtiğimiz sezon ortasında Martin Odegaard transferinde yaşanmıştı.

        14

        B Takımı'nda oynayan Martin Odegaard'ı Heerenveen'e kiralayan Real Madrid, Norveçli oyuncunun ilk 11'de oynatılmadığı her maç için 40 bin euro cezai maddeyi sözleşmeye ekletmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ