Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Maksadı aştı"

        AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, ''Şimdi de biz onları fişliyoruz cümlesindeki maksat, 40 yıldır fişleme yapanları deşifre ettiğimizi açıklamaya çalışmaktı. Kastım buydu, ancak cümle maksadını aşmıştır'' dedi.

        Doğan, bugün bazı medya organlarında yayınlanan ve kendisine atfedilen ''40 yıldır onlar bizi fişledi, şimdi de biz onları fişliyoruz'' haberiyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

        Avni Doğan, açıklamasında, 1995'ten beri yürüttüğü milletvekilliği sırasında yaptığı konuşmalarda ve verdiği konferanslarda demokrasiyi, insan haklarını savunduğunu, fişlemeye ciddi şekilde karşı olduğunu belirtti.

        Bu yaklaşımını Türk basının yakından bildiğini ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

        ''Bahse konu haberle ilgili konuşmamın tamamı baştan sona incelendiği takdirde, esasen fişlemenin yanlışlığına vurgu yaptığım anlaşılacaktır. 'Şimdi de biz onları fişliyoruz' cümlesindeki maksat, 40 yıldır fişleme yapanları deşifre ettiğimizi açıklamaya çalışmaktı. Kastım buydu, ancak cümle maksadını aşmıştır.

        Gerek partimin gerek hükümetin gerekse şahsımın fişleme, takip etme gibi hukuka aykırı eylemlere karşı olduğumuz sürekli tekrarladığımız bir gerçektir.''

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ