Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Avni Aker'de olaylar çıktı - Trabzonspor Haberleri

        Gergin ve sert geçen karşılaşmanın ilk yarısında gerginlikler yaşanırken tribünlerden atılan maddeler nedeniyle de oyun zaman zaman durdu. Maçın 15. dakikasında Fenerbahçe, kazandığı korner atışını taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle 4 dakika gecikmeli kullandı.

        Yabancı maddelerin atılmasının ardından Stoch, kafasını tutarak yere düştü.

        Taraftarların tepkilerinin sürmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş, tribünlere sakinleşmeleri yönünde uyarıda bulundu. Sahaya da giren Güneş, Emre Belözoğlu ile de kısa bir süre konuştu.

        Taraftarların sakinleşmesi üzerine maç yeniden başlarken saha dışında tedavisi tamamlanan Stoch da oyuna tekrar dahil oldu.

        Korner atışlarını kullanmakta sahaya atılan maddeler nedeniyle güçlek çeken Fenerbahçe'de 28. dakikada Emre Belözoğlu da kafasına gelen madde nedeniyle kendini yerde bulan bir başka oyuncu oldu.

        ZOKORA - EMRE KAPIŞTI

        Mücadelede ilk yarının uzatma dakikalarında; Zokora, Emre Belözoğlu'na sert bir müdahelede bulunurken saha içi bir anda karıştı. Devre arasında soyunma odası koridorlarında ise Tolga Zengin ile Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel arasında arbede yaşandı. Polis, olayları yatıştırdı. Şenol Güneş de Emre'nin yanına giderek sakin olmasını istedi.

        Maçın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Aykut Kocaman da sahaya girerek maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ile görüştüler.

        SADRİ ŞENER İLE SEMİH ARASINDA GERGİNLİK

        Devre arasında Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener arasında gerginlik yaşandı. Semih, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ben olayları ayırmaya giderken, 'Başkanım, görmüyor musunuz' dedim. Sadri Şener ise bana küfretti. 13 yıldır Fenerbahçe'deyim. Başıma ilk kez böyle bir olay geldi. Ağrıma gitti. Sadri Şener'i kınıyorum" dedi.

        Sadri Şener ise, “Emre aşağıya inerken parmağıyla işaret etti. Onu bulmak için aşağıya indim. Bulsam, ‘terbiyeli ol’ diyecektim. O sırada Semih yöneticilerimizle kavga ediyordu. Trabzon’da yumruk yumruğa kavga eder miyim? Bana yakışmaz” dedi.

        İkinci yarının başlaması ile birlikte sahaya yabancı maddeler yağmaya devam etti. Kafasına çakmak isabet eden Emre Belözoğlu bir kez daha yerde kaldı.

        90 dakikanın tamamlanmasının ardından tartışmalar devam etti. Gergin mücadelede tansiyon tavan yaptı. Sahaya çakmak ve madeni para atılmasının ‘sıradanlaştığı’ gecede futbolcuların üzerine kapı kolları atıldı!

        BEYAZ ATLET ATTILAR

        Kale arkasında bulunan taraftar gruplarınca başlatılan organizasyonla taraftarlar, maçın 34'üncü dakikasında 'Temiz futbol, alın teri ve emeği' simgeleyen beyaz atletlerini sahaya attılar. Normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında da aynı şekilde gerçekleştirilen protesto gösterisinde taraftarlar 3 Temmuz'dan itibaren yaşanan 'Şike' sürecine ilişkin haksızlığa uğradıklarını savunarak, ''Alın teri ve emeği'' simgelediğini düşündükleri beyaz atletleri üstlerinden çıkararak sahaya attılar.

        58'İNCİ DAKİKADA PROTESTO

        Trabzonspor taraftarları, karşılaşmanın 58'inci dakikasında da Türkiye Futbol Federasyonuna yönelik protesto gösterilerinde bulundular.

        58'inci maddenin değiştirilmesine tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, 58'inci dakikada sahaya maytaplar atarken ellerindeki beyaz kartonlarla da protesto yaptılar.

        ZOKORA, EMRE İLE TOKALAŞMADI

        2 MAÇ CEZA YOLDA

        Trabzon’da yaşananlar, Bordo-Mavili kulübü cezayla da karşı karşıya getirdi. Sahaya atılan yabancı maddeler ve küfürler nedeniyle Trabzon’a 2 maç seyircisiz oynama cezası gelmesi bekleniyor.

        EMRE'YE İKAZ: KORNERİ SEN ATMA

        Olaylar sırasında ilginç bir olay kameralara yansıdı. Emre’nin köşe atışlarını kullanmaya gittiği sırada Trabzonspor tribünlerinden atılan yabancı maddeler nedeniyle zor durumda kalan maçın hakemi Kamil Abitoğlu, muhteşem (!) bir çözüm buldu! Abitoğlu’nun, F.Bahçe’nin duran toplarını kullanan Emre’ye, “Korneri sen atma” ikazı yapması kameraya yansıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ