Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Cuma günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. - Beşiktaş Haberleri

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, siyah-beyazlıların kondisyon ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.

        Antrenmana ısınma koşuları ile başlayan futbolcuların, 5'e 2 top kapma çalışması ve dayanıklılık koşularının ardından tam sahada taktik çalıştığı kaydedildi. İdmanın, duran top çalışması ile tamamlandığı ifade edildi.

        HILBERT VE TOROMAN TAKIMLA ÇALIŞTI

        Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen Mustafa Pektemek ve Muhammed Demirci'nin katılmadığı, sakatlıkları bulunan Mehmet Akgün ile Necip Uysal'ın ise takımdan ayrı koştu gerçekleştirdikleri ifade edildi.

        Trabzonspor maçında sol ayak bileğine darbe alan ve dünkü antrenmanda yer almayan Hilbert ile omzuna darbe alan İbrahim Toraman takımla birlikte çalışmalara katılırken, sakatlığı süren İsmail Köybaşı'nın kendi programları doğrultusunda çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

        Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ