Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Alper Potuk Milli Takım, Alper Potuk sakatlık, Alper Potuk Fenerbahçe - Fenerbahçe Haberleri

        Türkiye'nin Honduras ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sakatlanan yıldız futbolcu, kadrodan çıkartılmıştı.

        İşte F.Bahçe'nin Potuk açıklaması;

        A Milli Takımımızın, Honduras ile oynadığımız karşılaşma sırasında sol omzunun üzerine düşerek sakatlanan oyuncumuz Alper Potuk’un muayenesi ve tetkikleri LİV Hospital’de yapılmıştır. Yapılan muayene ve tetkikler sonunda sol omzunda acromiclaviküler seperasyonu grade 2 (2.derecede eklemde ayrılma) tespit edilen futbolcumuzun tedavisine Takım Doktorumuz Doç. Dr.Burak Kunduracıoğlu tarafından başlanmıştır.

        ASBAŞKAN ENDER ALKAYA'NIN EŞİ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Bu arada Fenerbahçe Kulübü, asbaşkanlardan Ender Alkaya'nın eşi Sema Alkaya'nın vefatı nedeniyle de bir başsağlığı mesajı yayımladı.

        Kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

        "Asbaşkanlarımızdan sayın Ender Alkaya'nın değerli eşi sayın Sema Alkaya'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sayın Sema Alkaya'nın cenazesi, 2 Haziran 2014 Pazartesi günü Şakirin Camii'nde, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. Sema Alkaya hanımefendiye Allah'tan rahmet, Alkaya Ailesi'ne ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ