Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Galatasaray rahat kazanır! - İddaa Haberleri

        544 Atalanta - Genoa (üst) Oran: 1.70

        Deplasman takımı Genoa'nın oynadığı son 7 maç üst bitti. Bu 7 karşılaşma içerisinde 7+ olan maç sayısı ise 2. Kadrosunu Porto'dan Belluschi ile güçlendiren Genoa'nın bu maçta gol bulması oldukça muhtemel. Ancak Genoa gol atmasına rağmen oldukça fazla gol yiyor. Genoa'nın deplasman karnesinin de oldukça zayıf olduğunu düşünürsek, bu maçın gollü geçmesi beklenebilir. 1.70 oranıyla üst seçeneği denenebilir.

        548 Galatasaray-Antalyaspor (Handikap 1) Oran: 1.65

        Lider Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u ağırlıyor. Bilindiği gibi Galatasaray, Antalyaspor'un en önemli forveti Necati Ateş'i kadrosuna kattı. Deplasman takımı, Necati'siz oynayacağı maçta fazla etkili olamaz. İç sahada uzun süredir puan kaybetmeyen Galatasaray ise alacağı farklı bir galibiyetle taraftarına Bursaspor mağlubiyetini unutturmaya çalışacak. Galatasaray en az 2 farkla kazanır.

        559 Napoli-Cesena (1) Oran: 1.20

        İtalya liginin etkili ekiplerinden Napoli, iç sahada Cesena'yı ağırlıyor. Deplasman takımı hücum hattına Juventus'tan Iaquinta'yı kattı. Ancak yıldız oyuncunun bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Cavani, Hamsik gibi önemli yıldızlara sahip olan Napoli, iç sahada sürprize izin vermez ve bu maçtan 3 puanla ayrılır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ