Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sultangazi Seçim Sonuçları 2023: İstanbul Sultangazi Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Toplam Oy Oranı nasıl?
        1

        14 Mayıs günü yapılan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Mayıs Pazar günü tekrarlandı. Seçimin ilk turunda yüzde 50+1 oranında salt çoğunluğun sağlanamamıştı bu sebeple seçim ikinci tura kalmıştı. Vatandaşların gündeminde tekrar sandık başına gidilmesi sebebiyle Sultangazi Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu ile Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Oy Oranları yer aldı. İşte 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Sultangazi Seçim Sonuçları ile Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun güncel oy oranları...

        2

        SULTANGAZİ SEÇİM SONUÇLARI HABERTURK.COM'DA OLACAK

        Sultangazi Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da takip edilebiliyor. YSK başkanının son dakika açıklamasına göre 18.15'de yayın yasağı kaldırıldı. Habertürk Sultangazi Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.

        2023 SULTANGAZİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        TÜRKİYE GENELİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SULTANGAZİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU VE ADAYLARIN OY ORANLARI

        İstanbul Bahçelievler 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Haberturk.com'un Sultangazi Seçim Sonuçları ekranından canlı ve son dakika gelişmeleri ile takip edebilirsiniz. Hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Sultangazi Seçim Sonuçları sayfasını görüntüleyebilir ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ilçede aldığı toplam oy sayısı ile oy oranını görüntüleyebilirsiniz.

        2023 SULTANGAZİ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ