Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Haziran 2022 Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu, kim gitti ve ödül oyununu kim kazandı?
        1

        Survivor'da adım adım finale gidilirken kampların birleşmesi ve bireysel oyunların başlaması ile yeni bir döneme girildi. Heyecan dolu bir bölüm daha geride kalırken yeni bölümde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından yakından takip edilirken SMS sonuçları merak ediliyor. Peki Survivor'da bireysel 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Haziran Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? İşte son bölüme ilişkin tüm detaylar...

        2

        SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan Adem Kılıçcı tarafından belirlenen üç isim ödülden faydalandı. Bu üç isim ise Batuhan, Hikmet ve Ayşe oldu.

        3

        SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Ogeday ve Adem ikilisi ikinci dokunulmazlık için kıyasıya bir müdaceleye girişti. Final oyununda ikinci dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-2'lik skorla Adem Kılıçcı oldu.

        4

        SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor'da haftanın ikinci eleme adayını dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Adem Kılıçcı tarafından belirlendi. Ada konseyinin ardından Adem tarafından seçilen haftanın ikinci eleme adayı Ogeday oluyor.

        5

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenen son isim belli oldu. Finale adım adım yaklaşırken son elenen isim Avatar Atakan oldu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ