Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon BELLİ OLDU! Survivor eleme adayı kim oldu? 30 Ocak 2023 Pazartesi Survivor dokunulmazlık oyununun kim, hangi takım kazandı? 2. eleme adayı belli oldu
        1

        Survivor 2023 yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmaz oyununu kazanmak için mücadele verdi. 29 Ocak Pazar akşamı yayınlanan son bölümde Gönüllüler takımından Aziz 1.eleme adayı olurken dokunulmazlığı da Ertuğ'un sayısı ile Ünlüler kazandı. Programı takip edenler "30 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu ve dokunulmazlığı kim kazandı?" sorularına yanıt arıyor. İşte, 30 Ocak 2023 Pazartesi 2.eleme adayı olan yarışmacı hakkında merak edilenler...

        2

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        29 Ocak Pazar akşamı yayınlanan son bölümde ilk eleme adayı Aziz oldu. 30 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümle birlikte Survivor eleme adayı Fatih oldu. Üçüncü eleme adayı ise Avcı oldu.

        3

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        29 Ocak Pazar akşamı, Survivor dokunulmazlık oyununda kadınlar yarışını 8-1 ünlüler aldı ve erkekler oyununda da Ertuğ'un sayısı ile ünlüler takımı hem ödülün hem de dokunulmazlığın sahibi oldu.

        30 Ocak dokunulmazlık oyununun kazananı Ünlüler takımı oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da eleme adayları çarşamba günü oynanacak haftanın son dokunulmazlık oyunu sonrası kesinleşmesi ve elenen ismin perşembe günü gerçekleştirilecek eleme konseyinde açıklanması bekleniyor.

        5

        SURVİVOR YEDEKLERDEN HANGİ İSİM ANA KADROYA GİRDİ?

        Survivor yedeklerden ana kadroya dahil olan isimler belli oldu. Survivor 2023 yarışmasına dahil olan yedek isimler; Batuhan, Yaman, Merve Yıldırım, Kardeniz ve Yiğit oldu.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ