Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Suudi Arabistan'a transfer olan Ronaldo'dan gaf - Spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Spor tarihinin en büyük kontratlarından birine imzasını atarak Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer olan efsane oyuncu Cristiano Ronaldo, yeni takımı için yaptığı ilk basın toplantısında tarihi bir gafa imzasını attı.

        2

        Suudi Arabistan'a transfer olan 37 yaşındaki yıldız, yaptığı açıklamada Güney Afrika'da bulunmaktan ötürü mutlu olduğunu söyledi.

        3

        Güney Afrika'da oynayacak olmanın kariyerinin sonu anlamına gelmediğini belirten Ronaldo'nun bu sözleri kısa bir süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

        4

        Utanç verici bir an yaşayan Ronaldo insanların kendisi hakkında ne düşündüğünü umursamadığını ve Al-Nassr'ın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

        5

        Al-Nassr'ın yer aldığı organizasyonlarda şampiyonluk hedeflediğini hatırlatan Ronaldo, ligin oldukça rekabetçi olduğunu bildiğini ve tekrar futbol oynayacak olmanın tadını çıkartacağını söyledi.

        6

        Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası adaylığında da rol alması beklenen Ronaldo'nun Suudi futbolu için önemli bir saha dışı figürü olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        7

        İLK MAÇTA OYNAYAMACAK

        Dünya Kupası öncesinde Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'a saygı duymadığını ve kulüpte kendisine haksızlıklar yapıldığını açıklamasının ardından İngiliz ekibinden ayrılan ve Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer olan Cristiano Ronaldo, yeni takımı için resmi imzayı atsa da Perşembe günü oynanacak ilk maçın kadrosuna giremeyecek.

        8

        Geçen yıl Nisan ayında Goodison Park'ta oynanan bir mücadelede Everton taraftarı bir futbolseverin telefonunu parçalayan Ronaldo, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan iki maçlık ceza almıştı.

        9

        Kasım ayında verilen ceza Aralık ayına da taşınırken, Ronaldo'nun yeni takımıyla ilk maçına hemen çıkmasının önüne geçti.

        10

        TEK ENGEL TELEFON CEZASI DEĞİL

        Öte yandan Ronaldo'nun sahaya çıkmasının önündeki tek engelin söz konusu ceza olmadığı kaydedildi.

        11

        Suudi gazetesi Al-Riyadiah'da yer alan habere göre Al-Nassr'ın Ronaldo'ya lisans çıkartabilmek için bir yabancı oyuncusuyla yolları ayırması gerekiyor.

        12

        Öte yandan Portekizli yıldızın kondisyon problemi olabileceği belirtilirken, teknik direktör Rudi Garcia yaptığı açıklamada Ronaldo'ya ilk maçı öncesinde zaman tanımaları gerektiğini belirtti.