Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, savunmada çok yönlü bölgelerde oynayan İranlı savunma oyuncusu Morteza Pouraliganji'ye yaptığı son teklifin yanıtını bekliyor. Bordomavililer bu transferi kısa bir süre içersinde olumlu yada olumsuz sonuçlandıracak.

        Trabzonspor, İranlı Vahid Amiri ve Majid Hossein'in ardından, savunmada çok yönlü bölgelerde görev yapan Morteza Pouraliganji'ninde transferini sonlandırmak istiyor. Uzun süreden beri İranlı oyuncunun transferini sonuçlandırmaya çalışan bordomavili yönetim oyuncuya son teklifini yaptı. Oyuncuyla yakın temasta olan bordomavili kulüp İranlı oyuncunun yanıtını beklemeye geçti.

        Geçtiğimiz sezon Katar'ın Al Sadd takımında forma giyen Morteza Pouraliganji, şu anda boşta bulunuyor. Bonservisi elinde olan İranlı oyuncu stoper, ön libero ve merkez orta saha olarak görev yapabiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler