Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuba Büyüküstün'den 18 yıl öncesine ait paylaşım: Yaş: 22... - Öne çıkan magazin haberleri
        1

        Yönetmen ve oyuncu Onur Saylak ile 2011-2017 yılları arasında gerçekleştirdiği evlilikten Maya ve Toprak adında iki kızı bulunan Tuba Büyüküstün (40), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Birçok projede rol alan Büyüküstün, 2004 yılında ilk bölümü yayınlanan 'Çemberimde Gül Oya' adlı diziden bir karesini paylaştı.

        2

        "YAŞ: 22..."

        Dizide 'Zarife' karakterine hayat veren oyuncu, 22 yaşındayken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Tuba Büyüküstün, bu kareyi, "Yaş 22... 'Çemberimde Gül Oya', 'Zarife'..." notuyla takipçileriyle paylaştı. Büyüküstünün gönderisi sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça ilgi gördü.

        3

        "20'LERİM ÇOK SIKI ÇALIŞARAK GEÇTİ" DEMİŞTİ

        Öte yandan Tuba Büyüküstün, daha önce, "20’lerim çok sıkı çalışarak geçti. 30’larım çocuklarımla geçti. 40’larımı heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        "Hâlâ kendimi tanıma sürecindeyim" diyen ünlü oyuncu, "Sürekli değişiyorum. Birçok detayım var; birini tanımlasam öbürüne haksızlık etmiş olurum. Olduğum halimden gayet memnunum. Yargılarımla, hatalarımla, yaptıklarımla, yapamadıklarımla iyi ki böyleyim..." açıklamasında bulunmuştu.

        Fotoğraflar: Depo Photos, Instagram