Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu DONACAĞIZ! Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı Kıyıda sağanak içeride kar var - Haber

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Afyon, Isparta ve Balıkesir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        Hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, ve Batı Akdeniz'de yer yer kuvvetli(40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

        REKLAM

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli kar (5 - 20 cm) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

        ZİRAİ DON UYARISI: Trakya, Marmara'nın doğusunun yüksekleri, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’da zirai don beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

        İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

        İSTANBUL °C, 10°C

        Çok bulutlu ve hafif yağmurlu

        ANKARA °C, 3°C

        Çok bulutlu ve kar yağışlı

        İZMİR °C, 13°C

        Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

        ANTALYA °C, 16°C

        Parçalı ve çok bulutlu

        KASTAMONU °C, 2°C

        Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

        TRABZON °C, 8°C

        Çok bulutlu ve hafif yağmurlu

        ERZURUM °C, 3°C

        Çok bulutlu ve kar yağışlı

        DİYARBAKIR °C, 11°C

        Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ