Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Van’ın Çatak ilçesinde görev yapan Komiser Onur Selçuk ve Öğretmen Tuğba Nur Cömert çiftinin nikâhını Çatak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın kıydı.

        Nikah merasiminde Tuğba ve Onur çiftinin şahitliğini Kaymakam Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan ve Görentaş İlkokulu Müdür Yardımcısı Sultan Didem Gök yaptı. Komiser Onur Selçuk, "Bu mutlu günümüzde, İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, savcı ve hakimler, İlçe Müftümüz, Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz, öğretmenler ve çalışma arkadaşlarımın katılımlarıyla çok güzel bir nikah töreni gerçekleşti. Tüm katılanlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        Gelin Tuğba Nur Cömert ise, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.

        Nikâh kıyıldıktan sonra çiftlere evlilik cüzdanını takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın, “Genç çiftin yaşamlarını saygı ve sevgi çerçevesinde sürdürmelerini diliyorum. Ömür boyu mutluluklar dileyip, nikah merasiminin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

        Tebrikleri kabul eden çift, törenden sonra nikâha katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Çatak Belediyesi konferans salonunda düzenlenen nikâh merasimine ilçede görev yapan savcı, hâkim, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü, Milli Eğitim Müdürü, şube müdürleri, polisler ve öğretmenler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler