Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sayın yazı işleri müdürlerine,'Van'da çuvallarla toprağa gömülü 233 kilo eroini 'Barut' buldu' başlıklı haberimizi spotta sehven 'polis operasyonu' yazılması nedeniyle düzelterek, yeniden veriyoruz.--------------------------------Harun AKSU/BAŞKALE (Van), (DHA)VAN´ın Başkale ilçesinde, jandarmanın narkotik köpeği 'Barut' ile düzenlediği operasyonda, toprağa gömülü çuvallar içinde 233 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. 

        İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları ihbar üzerine Başkale'ye bağlı İran sınırındaki Güleçler Mahallesi´ne operasyon düzenledi. Boş arazide narkotik köpeği 'Barut' ile yapılan aramalarda, toprağa gömülü çuvallar içinde 233 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Eroinin kim ya da kimlere ait olduğunun belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Van

        2021-06-11 12:08:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler