Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Victoria Beckham tek şarkı söylemeden servet kazandı - Magazin haberleri
        1

        Victoria Beckham'ın müzik şirketinin, 2020'de 403 bin sterlin (yaklaşık 9 milyon TL), 2021'de 703 bin sterlin (yaklaşık 16 milyon TL) gelir elde ettiği ortaya çıktı.

        1990'ların ünlü pop müzik grubu 'Spice Girls'ün 2019'da bir araya gelerek turneye çıkması, sahnelere dönmemesine rağmen Beckham'a 1 milyon sterlin (yaklaşık 23 milyon TL) kazandırdı.

        2

        GELİRLERDEN PAY ALMA HAKKINA SAHİP

        Beckham hâlâ grubun bir üyesi sayılıyor fakat para kazanması için sahneye çıkması gerekmiyor. Victoria Beckham'ın müzik şirketi, konserlerden elde edilen ciro, lisans anlaşmaları ve ticari satış gelirlerinden pay alma hakkına sahip...

        3

        TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK SATIŞ YAPAN KADIN MÜZİK GRUBU

        İlk çıktıklarında şarkıları Birleşik Krallık müzik listelerinden düşmeyen 'Spice Girls', 1994'ten bu yana 100 milyondan fazla albüm satarak, tüm zamanların en çok satış yapan kadın müzik grubu olmuştu.

        4

        MODAEVİ ZARAR ETMİŞTİ

        2000'lerde dağılan grup, 2019'da 'Spice World Tour' adlı dünya turnesiyle müziğe geri dönmüştü fakat artık moda kariyerine öncelik veren Victoria Beckham, arkadaşlarına katılmamıştı.

        Ayrıca Beckham'ın modaevi geçen yıl 6,3 milyon sterlin (yaklaşık 147 milyon TL) zarar etmişti.

        5

        "UMUDUM VAR"

        Öte yandan 'Spice Girls'in üyelerinden Mel C'nin, yıllar önce kendi markasını kuran ve zaman geçtikçe gruptan uzaklaşan Victoria Beckham ile yakında yeniden bir araya geleceğine dair umudu olduğunu ifade etmişti.

        Mel C, Beckham ile ilgili konuşarak, "Parçalara ayrılıyoruz. Fakat onun bir noktada bize katılacağını düşünmeyi seviyoruz" demişti.

        6

        Bir dönem Beckham'ın da bulunduğu 'Spice Girls' grubunda, Emma Bunton, Geri Horner, Mel B ve Mel C gibi şarkıcılar yer alıyor.

        Fotoğraflar: AP, Reuters

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ