Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mauro Icardi'nin eski eşi ve menajeri Wanda Nara'dan yine olay sözler! "Icardi çok kızdı ve..." - Spor Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin eski eşi ve menajeri Wanda Nara, yine gündem yaratan açıklamalar yaptı.

        2

        İtalya'da yayın yapan Canale 5'e konuk olan Wanda Nara, Icardi ile yaşadığı ayrılık sürecini anlatırken, yıldız futbolcula barışıp barışmayacağına dair soruya da flaş bir yanıt verdi.

        3

        İşte Wanda Nara'nın ses getiren Icardi sözleri:

        4

        "İlişkimize iki aydır ara verdik. Ama onu seviyorum ve o benim için dünyadaki en önemli kişi."

        5

        "Rapçi L-Gante ile hakkımda çıkan haberler ise doğru değil. Her şey birlikte yaptığımız işten sonra meydana gelen yanlış anlaşılmalardan kaynaklı"

        6

        "Mauro, bu iddialara çok kızdı ve beni sabahtan akşama kadar aradı. Beni yeniden kazanmaya çalışıyor ama attığı mesajları asla unutamam."

        7

        "BİR SEÇİM YAPMAM GEREKİYORDU VE YAPTIM""

        "Her şey bir yanlış anlaşılmadan başladı. Bir seçim yapmam gerekiyordu ve bunu yaptım. Şimdilik asla barışmayı düşünmüyorum. Bu şekilde huzurluyum."

        8

        "TEKRAR BARIŞIR MIYIM, BİLMİYORUM"

        "Bir gün Mauro ile barışır mıyım bilmiyorum. Biz 5 çocuklu bir aileyiz ve bu yüzden dostça ayrıldık. Ben Arjantin'de çalışıyorum, Mauro Türkiye'de ve çocuklarımız İtalya'da yaşamak istiyor."

        9

        Icardi'nin menajerliğini yapmaya son verdiğini de belirten Wanda Nara, "Artık Icardi'nin menajerliğini yapmamın doğru olmadığını düşündüm ve Galatasaray ile olan sözleşmemi bitirdim." dedi.

        10

        AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

        Wanda Nara, Icardi'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Arjantinli model ve futbol menajeri 23 Eylül 2022'de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

        11

        "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göz önüne alındığında bunların benden duyulmasını tercih ederim."

        12

        "Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı da vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum."

        13
        14
        15
        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ