Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Vakko'dan Emine Hanım'a özel hizmet

        Hürriyet Gazetesi Yazarı Kubilay Keskin'in yazısı...

        Bir arkadaşımın annesi, 8 Ocak Pazartesi günü saat 13.00 sularında Suadiye Vakko’ya girmiş.

        Niyeti, yılbaşından önce görüp beğendiği, satın almak için de bayram sonrası başlayan indirimi beklediği elbiseyi satın almakmış. Hemen mağazada satış elemanı olarak çalışan genç kızın yanına gidip elbiseyi tarif etmiş. Ancak aldığı yanıtla hayalleri suya düşmüş.

        Görevlinin yanıtı şöyleymiş: "Tarif ettiğiniz elbisede, sizin bedeninize uygun olarak sadece bir adet kaldı. Onu da bu sabah erken saatlerde Ankara’ya, sayın Emine Erdoğan’a gönderdik. Bu elbiseyi Ankara’daki bir mağazamızda görmüş, fakat bedenine uygun elbise orada yokmuş. Kalan tek elbisenin İstanbul’da olduğunu öğrenince, bayram sonrası kendisine gönderilmesini rica etmiş. Vakko yönetimi de Başbakanımız’ın eşine böyle özel bir hizmet sunmuş."

        Emine Erdoğan’ın, elbisenin üzerindeki duruşunu beğenip beğenmeyeceği meçhul. O yüzden arkadaşımın annesi henüz tam olarak ümidi kesmiş değil. Erdoğan, kararını cuma gününe kadar verecek ve beğenmezse elbise cumartesi günü mağazaya iade edilecekmiş.

        Orhan Baba’dan Kalp Vakfı’na destek

        Orhan Gencebay’ın yeni albümü "Yargısız İnfaz"ın basılan ilk CD’si ile 12 unutulmaz 45’liği, www.gittigidiyor.com adlı internet sitesinde açık artırmaya çıkarıldı. Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, 11 Ocak tarihine kadar sürecek açık artırmadan elde edilecek gelirin Gencebay tarafından Türk Kalp Vakfı’na bağışlanacağını söyledi. Ünlü avukat Ergin Yıldırımakın da Orhan Gencebay gibi bir ustanın desteğini almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

        Huzur veren ortaklık

        Fulya Eyilik’in sahip olduğu yoga ve meditasyon merkezi OWO ile Alp Ekşioğlu’nun sahip olduğu KUN Meditasyon Merkezi birleşti. Asmalımescit’teki Markiz Pasajı’nın karşısında bulunan tarihi Atlas Apartmanı içinde yer açan grup, bu aydan itibaren dünyaca ünlü astrolog Gahl Sasson, birçok ünlünün özel eğitmeni olan ve Yogilates ekolünün yaratıcısı Jonathan Urla gibi eğitmen ve terapistleri Türkiye’ye getirecek. Eyilik ve Ekşioğlu, önümüzdeki yaz aylarında da Ekşioğlu’nun sahip olduğu Bodrum-Karakaya’daki yoga ve meditasyon merkezini birlikte işletecek.

        Projeyi tanıttılar

        Elif Dürüst ile Şirin Yalçın kardeşlerin kurucuları arasında bulunduğu Aralık Derneği, usta tiyatro oyuncuları ile işbirliği yaparak genç oyuncu adaylarının eğitimlerine destek vermeye başladı. Nurseli İdiz, Nedim Saban, Nedret Güvenç, Ayşen İnci ve Ayten Uncuoğlu gibi isimlerden ders alma şansı yakalayan gençler, önceki gece bu projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen geceye katıldı. Davete katılanlar arasında Elif ve Şirin Dürüst, Nurseli İdiz, sevgilisi Fatih Gülnar ve Nedim Saban da vardı.

        Lezzet durağı

        Tolga Atalay, Süzer Plaza’nın altında geçen yıl açtığı Frederic’s ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Mekanda müşterilere sunulan ıstakoz ve et çeşitlerinin lezzeti dillere destan çünkü... Atalay’ın dört dörtlük bir mönü ile müşterilerini karşıladığı Frederic’s, sadece 50 kişilik kapasiteli... Dekorasyonu ile New York atmosferini İstanbul’a taşıyan restoranda, çeşit çeşit soslarla sunulan ıstakozları, Amerikan tarzı kurutulmuş etleri denemenizi tavsiye ederim.

        Dinleyeni Antalya’ya uçuran albüm

        Antalya’daki Hillside Su Otel, yine çok özel bir projeye imza attı. Ömer Karacan tarafından hazırlanan ve müzik dünyasının tanınmış isimlerinin en hit parça ve yorumlarının bir araya geldiği "Hillside Su Feel Good/Vol. 1", 13 parçadan oluşan çok özel bir compilation albüm... Albüm, Akmerkez Vakkorama ve D&R mağazalarında, ayrıca Hillside Su’yun odalarında dinleyicilerin beğenisine sunuluyor. www.hillsidesufeelgood.com

        Mickey Rourke’un arkadaşı

        Önder Bekensir, yıllar önce Selin Toktay’la yaşadığı aşkla adını duyurmuştu. Bu ilişkinin bitmesinden kısa süre sonra da valizini toplayıp Amerika’ya gitti ve Miami’ye yerleşti. Uzun süre sesi soluğu çıkmayan, ancak geçtiğimiz aylarda adı Ceyla Gölcüklü’yle aşk dedikodularına karışan Bekensir, öğrendiğime göre Miami’de hayli geniş bir çevre edinmiş. Gece kulüplerinin müdavimi olan eski mankenin arkadaşları arasında oyuncu Cuba Gooding Jr., Fransız futbolcu Trezeguet ve Mickey Rourke da varmış.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ