Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün sabah saatlerinde, bazı duygularımızda karşı tarafla anlaşamadığımızı görebiliriz. Karşımızdaki insanla aynı hisleri paylaşmamak, hayata onunla aynı açıdan bakmadığımız anlamına gelmiyor. Öğleden sonra saat 15.27’de Ay burç değiştirecek ve Yengeç burcuna geçecek. Bunun sonucunda aile, ev ve yuva alanlarımız birkaç gün boyunca ön plana çıkmaya başlayacak.

        KOÇ

        Sabah saatlerinde fikirlerinizde birçok şeyi beğenmeyebilirsiniz, çevrenize karşı biraz bencil algılanabilirsiniz. Aile ilişkilerinize vakit ayırmak size zor gelse de onları ihmal etmeyin.

        BOĞA

        Maddi konularda bazı hesaplamalar veya harcamalar canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizle irtibatınız artacak. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz.

        İKİZLER

        Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla aynı duyguları paylaşmanız zor görünüyor. Birkaç gün boyunca parasal konuları gözden geçireceksiniz. Para hesabınızı iyi yapmanız gerekecek.

        YENGEÇ

        İş hayatınızda yapacaklarınız sabah saatlerinde gözünüzde büyüyebilir. Birkaç gün boyunca kendi isteklerinize zaman ayırabilirsiniz. Kendi başınıza bazı kararlar alabilirsiniz.

        ASLAN

        Arkadaşlarınızla yapacağınız bazı konuşmalar istediğiniz gibi geçmeyebilir. Yorgunluğunuzu bir şekilde üzerinizden atmanız gerekecek. Birkaç gün boyunca sakinlik isteyebilirsiniz.

        BAŞAK

        Göz önünde bulunmanız gereken yerlerde huzursuzluklarınız olabilir. Öğleden sonra sosyal çevre ilişkileriniz artacak. İşinizden fırsat bulduğunuzda sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

        TERAZİ

        Bugün, sizi az tanıyan insanlarla fikirsel olarak aynı noktada buluşmanız zor görünüyor. Önümüzdeki birkaç gün boyunca çok yoğun olabilirsiniz. Özel hayatınızda zorlanmalar oluşabilir.

        AKREP

        Ödemeleriniz konusunda sabah saatlerinde canınız sıkkın olabilir. Öğleden sonraysa dış ortamlar veya eğitim konuları ön planda olacak. Yakın çevrenize odaklanmanız gerekecek.

        YAY

        Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar canınızı sıkacak. Parasal işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. Yakın çevre iletişiminizin yoğun olacağı bu dönemde bağlantılarınızı devreye sokmalısınız.

        OĞLAK

        İş hayatınızda bazı ilişkilerinizi daha canlı tutmanız ve kendinizi işinize vermeniz gerekebilir. Öğleden sonra daha çok özel hayatınızın veya ortaklı işlerinizin üzerine eğileceksiniz.

        KOVA

        Özel hayatınız ve sosyal ortamlardaki ilişkileriniz arasında zorlanabilirsiniz. İş ve hizmet alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Kariyer çalışmalarınıza daha çok zaman ayırmanız gerekiyor.

        BALIK

        Aile hayatınızda bazı işlerinizi istediğiniz gibi bir düzene oturtmak kolay olmayabilir. İsteksizliğinizi yenin. Birkaç gün boyunca aşk hayatınızla alakalı konular ilgi alanınızda olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ