Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Başak burcunda dolaşıyor; bugünlerde zekice davranırız. İlişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizliği arzu edebilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabiliriz. Diğer günlerden daha hesaplı, kurnaz olabiliriz, eleştirel düşünceler ortaya çıkar. Bugünleri kendimize ayırmamız daha doğru olabilir.

        KOÇ

        Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz iyimser duygularla, iş ortamlarınızda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Parasal konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz.

        BOĞA

        Bugün, eğlenceli ortam ve konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, ona vakit ayırmak önemli olacak. Uzaktan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

        İKİZLER

        Bugün, evinizin düzenine yönelik çalışmalarınız gündeme gelebilir. Dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak önemliyken, başkaları için bir şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız yalnız başkaları için yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz gün içinde iyi akacak. Ortaklaşa işlerinizde şanslısınız.

        ASLAN

        Bugün, sahip olduğunuz değerler sizin için önemli olacak ama parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. İş alanlarınızdaki görüşmelerinizi kalıcı platforma taşıyabilirsiniz.

        BAŞAK

        Bugün yerinizde duramayacağınız bir gün olabilir. Duygusal iletişiminizde birkaç gündür yaşadığınız birtakım zorluklar geride kalmaya başlayacak. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir.

        TERAZİ

        Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik ve ağırlık, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Bir kere kendinizi harekete geçirdikten sonra rahatlayacaksınız.

        AKREP

        Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakârlıkları bugün bilinçli ve organize bir şekilde halledeceksiniz.

        YAY

        Bugün yerinizde duramayan yapınızla sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İş konularına eğilecek, iletişime dayalı işlerinizde, istediğiniz desteği alacaksınız.

        OĞLAK

        Yabancı ortamlarda bulunma isteğiniz fazla olabilir. Eğer bir işiniz yoksa, kısa seyahatler, yeni yerler görme arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda güzel ve kalıcı adımlar atılabilir.

        KOVA

        Sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa, yapmayın. Her şeyi gözden geçirme dönemindesiniz, kariyer adımlarınızda kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

        BALIK

        Özel yaşantınız ve ikili ilişkilerinize vakit ayırabilirsiniz. Geleceğinize yönelik konuşma ve görüşmeleriniz, işlerinizin ivmesini artırabilir. Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ