Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Haftaya Ay, Yay burcundayken, eğitim, seyahat, medya, hukuk, ticaret alanlarına bağlı işlerimizin üzerine eğilerek başlayabiliriz. Uzakta yaşayan akrabalarımızdan önemli haberler alabiliriz. Çarşamba günü bazı fikirlerimizde takıntılı olabiliriz ama yine de birçok düşüncemizi uygun bir zemine oturtabiliriz. Perşembe günü bilinçaltımızda ve bilincimizde önemli açılmalar yaşanabilir. Değişik konu ve olaylara her zamankinden daha fazla ilgi gösterebiliriz.

        KOÇ

        Bugün gezmek değişik yer ve ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Hayattan aldığınız keyif ve maddi konulardaki olumlu durumlar etrafınıza pembe gözlüklerle bakmanıza neden olacak.

        BOĞA

        Değişik olaylar üzerinizde gerginliğe neden oluyor. Sebebini bilmeseniz bile kontrol edemediğiniz şeyleri pek sevmiyorsunuz. Bugün, ortaklaşa para konuları üzerine eğilebilirsiniz.

        İKİZLER

        Bugün kendinizi partnerinizin veya sevdiğiniz insanın gözünden görmeyi isteyeceksiniz. Duygularınızı ona açmanız zor gibi görünse de davranışlarınızla düşüncelerinizi aktarabilirsiniz.

        YENGEÇ

        İş hayatınızı düzene koymadığınızda aklınız hep tamamlayamadığınız işlerde kalıyor. Bugün, iş konusunda kendinizi iyi hissetmeniz mümkün. Yalnızsanız bu konulara eğilebilirsiniz.

        ASLAN

        Aşk hayatınızda istediğiniz sonuçları karşı taraftan görüyor olmanız keyfinize keyif katıyor. Sevgiliniz yaptığınız planlara harfiyen uyacak. Anlaşmazlıklar karşısında anlayışlı olmalısınız.

        BAŞAK

        Ev ve aile hayatınızda istediğiniz desteği görmeniz mümkün. Bazı şeylerin anlamını tam olarak anlayamıyorsunuz. Bu kadar düşünmeyin, sadece olayları geldiği gibi yaşayın.

        TERAZİ

        İletişiminizle çevrenizin gözbebeğisiniz. Anlayışlı tavırlarınızda bazen aşırıya kaçtığınızı siz de fark ediyorsunuz. Asıl olay kendi istediklerinizi karşı tarafa dürüstçe aktarabilmek, unutmayın.

        AKREP

        Bugün yaptıklarınızın karşılığında sahip olduklarınız size kendinizi iyi hissettirecek. Yaptıklarınız değil, yapacaklarınız daha önemli olmalı. Alışverişlerinizi dengede tutmaya çalışmalısınız.

        YAY

        Kişisel yaşantınızla aşk hayatınız birbirine geçmiş durumda. Konu aşk olunca çevrenizdekileri dinlemeyi pek beceremiyorsunuz. Bu nedenle ailenizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

        OĞLAK

        Bugün evinizde ve ailenizle birlikteyken kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yaratıcıkla ilgili işleriniz varsa güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Biraz kabuğunuzdan çıkmalısınız.

        KOVA

        Çevrenizle iletişiminiz hızlanıyor. Yakın çevrenizi iyi koordine ederek görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Zamanınızı her konuda iyi kullanmanız gerekiyor.

        BALIK

        Hayatınızdaki olumlu gelişmelerin etkisiyle dış ortamlarda bulunmayı tercih edeceksiniz. Üzerinizde gayet olumlu enerjiler var. Çevrenizdekilerin gönlünü almayı iyi beceriyorsunuz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ