Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün itibarıyla bilincimizde önemli açılmalar yaşanabilir. Farklı ve değişik konulara ve çevremizdeki olaylara daha fazla ilgi gösterebiliriz. Olaylara farklı açılardan bakmak mümkün olacak. Yine değişik fikirler, düşünceler ve tekniklerin sürpriz biçimde karşımıza gelmesi mümkün. Bir yandan da isyankâr ve tepkisel yaklaşımlar göstermemeye, sinirli ve ani tepkilerimizi iyi kontrol etmeye çalışmak önemli.

        KOÇ

        Kafanıza göre hareket edeceksiniz. Değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Maddi konularda aldığınız kararları uygulamadan önce gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.

        BOĞA

        Ani tepkilerinize dikkat edin. Bazı olayların arkasındaki nedenleri anlayabilirsiniz. Hisleriniz kuvvetli. Hayat bakışınıza uygun olarak hareket edeceksiniz. Bir seyahat sizi heyecanlandırabilir.

        İKİZLER

        Sıra dışı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteyecek, arkadaşlarınızla plan yapacaksınız. Duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir. Önemli konuşmalara açıksınız.

        YENGEÇ

        Kalabalık ortamlarda sıkılabilir ve birden fazla yerde olmak isteyebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda farklı ve değişik fikirler ve konuşmaların sizi daha fazla heyecanlandırdığını göreceksiniz.

        ASLAN

        Uzak veya ani yolculukların olacağı bir gün sizleri bekliyor. Değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Yeni projelerin, yeni konuların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz.

        BAŞAK

        Ortak para işlerinizde beklenmedik bir fırsat karşınıza gelebilir. Eşinizin elde edeceği fırsatlar size de yarayacak. Diğer yandan da istediğiniz bir anlaşma veya proje karşınıza gelebilir.

        TERAZİ

        Sevdiğiniz insanla farklı şeyler yapmak isteyecek, rutinin dışında bir gün geçireceksiniz. İlişkilerinizde değişik olan daha fazla ilginizi çekebilir. Eğitimsel bir konu devreye girebilir.

        AKREP

        Karşınıza gelecek fırsatlarla beklenmedik bir konuşma, bir iş teklifi oluşabilir. Bir projenin karşınıza gelmesi ya da farklı bir şekilde kendinizi işlerinizde ortaya koymak önemli olabilir.

        YAY

        Aşk hayatınızda da sıradışı, beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. İlginç planlar veya konuşmalar devrede olabilir. İş konularında alacağınız haberlerle kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

        OĞLAK

        Kısa vadeli planlarınız sizin ve sevdiğiniz insanın hoşuna gidecek. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız farklı olabilir. Ev alım, satımı gibi işler devreye girebilir.

        KOVA

        Aklınıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız değişik bir fikir, size para olarak geri dönebilir.

        BALIK

        Beklenmedik bir para bağlantısı, bir ticari iş size büyük kazançlar sağlayabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki insanların hoşuna gidecek ve siz de sonucunda güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ