Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kaya Ramada'da aşk başkadır

        “Aşk” Kaya Ramada Plaza’ nın muhteşem atmosferinde yeniden hayat buluyor. Kaya Ramada Plaza profesyonelliği ile hazırlanan The Summit Restaurant & Bar Sevgililer Günü programı keman müziği eşliğinde bayanlara aşkın sembolü olan kırmızı gül hediye edilerek, hoş geldiniz kokteylinde şampanya ikramı ile başlayacak. Şehrin gözlerinizi alan ışıltısı, bir yanınızda deniz, bir yanınızda göl manzarası ve tadına doyulmaz bir ortamda mum ışığında sevgililer için özel hazırlanmış mönü ile romantizmin doruklarına çıkacaksınız. 14 Şubat için özel olarak sahne alan Ali & Aysun Kocatepe’ nin söyleyeceği aşk şarkıları ile gecenin büyüsünden kendinizi alamayacaksınız. Summit Restaurant Sevgililer Günü yemeği 145 ytl olup ayrıca çekiliş ile bir şanslı çifte “pırlanta kolye” hediye edilecektir.

        The Summit Bar’da aşkınızı fısıldayın…

        Restaurant bölümü haricinde bar bölümü ile de hizmet verecek olan Summit Restaurant’ ın bar kısmı Sevgililer Günü programı içerisinde limitsiz yerli içki, kanepe çeşitleri, sevgililer günü pastası ve Ali & Aysun Kocatepe’ nin seslendireceği aşk şarkıları ile dolu bir gece yer almaktadır.Summit’ in bar kısmı Sevgililer Günü programı 90 ytl’ dir.

        Kaya Ramada Plaza Sevgililer Günü konaklama paketleri ile kendinizi ve sevgilinizi şımartacaksınız…

        Kaya Ramada Plaza’ da konaklama alacak sevgililer için Standart oda - Summit Restaurant Sevgililer Günü Yemeği – odaya veya Sunrise Restauranta’ta kahvaltı – 35 cl kırmızı şarap – çikolata vişneli chocolate petit fours – ücretsiz Health club girişi ( sana, hamam, jakuzi, havuz) – bayanlara % 50 indirimli cilt bakımı, Bali masajında % 20 indirim dahil olmak üzere iki kişi 350 ytl, suite oda fiyatı ise 450 ytl’ dir.

        14 Şubat’ ta aşkınıza sevginizi en iyi anlatmanın yolunu arıyorsanız Kaya Ramada Plaza Sevgililer Günü rezervasyonunuzu mutlaka yaptırın.

        İLETİŞİM BİLGİLERİ:

        Kaya Holding İletişim Departmanı:

        Tel: 0212 872 57 13

        Fax: 0212 872 57 49

        Basın Bilgi:

        Dilek Satır

        Dialogue Media Group

        Tel: 0212 352 16 55

        Fax: 0212 352 16 56

        Rezervasyon ve Bilgi için;

        0212 886 84 22 (Ext: 3351)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ