Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün akşam saat 22.23’e kadar Ay, Yengeç burcunda dolaşıyor. Eskiden kalma konu ve olaylara her zamankinden daha odaklı olabilir, ailemizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle hareket edebiliriz. Mantığımız ve duygularımız arasında gelgitlerimiz olabilir. Gün içinde önemli tahminlerde bulunmaktan ve kararlar almaktan kaçınmak doğru olabilir.

        KOÇ

        Güne aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Bugün iş alanlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Düşünceleriniz çözüme yönelik çalışacak.

        BOĞA

        İletişime dayalı işleriniz daha ön planda olabilir. Üretken olacağınız işlerde keyfinize diyecek olmayabilir. Beklenmedik olaylar karşısında ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

        İKİZLER

        Sosyal ortamlarınızda, kalabalık alanlarda para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda her şeyi siz düşünüyorsunuz. Yine de bugün keyfiniz yerinde olacak.

        YENGEÇLER

        Güne kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızdaki bazı stresleriniz gün içinde sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki insanların yardımına koşabilirsiniz.

        ASLAN

        Bugün derinden giden, biraz isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek hoşunuza gidebilir. Seyahat ve eğitim alanlarınızda gerçekleşecek beklenmedik olaylara kafanız takılmasın.

        BAŞAK

        Hayatınızla ilgili konularda konuşmalar ve görüşmeler ön planda olabilir. Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Parasal meselelere biraz sakinlikle yaklaşmalısınız.

        TERAZİ

        Güne kariyer alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ortaklı işlerinizde düzensizlikler oluşabilir. Kafanızda oluşturduğunuz fikirleriniz için bugün bazı planlar yapabilirsiniz.

        AKREP

        Sosyal çevre ortamlarınızda önemli görüşmeler gündeme gelebilir. Bugün dış ortamlar daha fazla ilginizi çekecek ama iş alanlarınızda bazı tepkiler vermeye müsaitsiniz.

        YAY

        Kariyer alanlarınızda önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi hareketli ortamların içinde bulacaksınız. Ortaklaşa para konularında beklenmedik tepkilerden kaçının.

        OĞLAK

        Değişik yerlerde bulunmak bu aralar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Özel yaşantınızda gün içinde ufak tefek anlaşmazlıklar olsa bile, sevdiğiniz insanın isteklerine önem vereceksiniz.

        KOVA

        İletişime dayalı iş alanlarınızda bugün bazı anlaşmazlıklar yaşanması söz konusu olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar gündeme gelebilir.

        BALIK

        Özel hayatınızdaki görüşmeler sizin için önemli olacak. Sevdiğinizle paylaşımlarınız keyfinizi artıracak. Bugün, keyfiniz için yapacağınız harcamalarınız biraz fazla olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ