Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (13 Aralık 2016)

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Omuzlarımız, kollarımız, ellerimiz ve ciğerlerimiz hassas olacağından, acil olmadıkça operasyonlardan kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika günler olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata karşı keskin bakış açınız sürerken, algınızı yakın çevrenizdeki konulara çevireceksiniz. Bazı duygusal sıkıntılarınız belirginleşebilir. Bu aralar karmaşık ruh halleri sizi etkiliyor.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konulara bakış açınız bugün net olmayabilir. Önünüzü görememek en büyük sıkıntınız. Toplum önü işlerinizde hayat sizi desteklerken kararlarınızda daha mantıklı hareket etmeye çalışın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kafanızdaki planlar ve özel hayatınızdaki halletmeniz gereken konular arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. İş alanlarınızdaki belirsizlikler duygusal olarak sizi fazlasıyla etkiliyor

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İsteksizliğiniz olabilir. Aile hayatınızda istediğiniz destekleri göreceksiniz ama iş alanlarınızda bazı konuları kafanızda büyütmeniz sizi olumsuzlaştırabilir. Enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarınızdaki hareketlilik duygusal olarak sizi zorlayabilir. İletişiminizin arttığı bu dönemde hesabınızı iyi yapmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız ağır gelebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda rahatlamaya ihtiyacınız var. Kendinizi işinize verecek, aile hayatınızdaki zorlanmaları çalışarak unutmayı isteyeceksiniz. Maddi kazançlarınız sizi kamçılıyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizi hafifleştirmek ve olayları önemsememek istiyorsunuz ama dalgalı ruh haliniz buna engel oluyor. Günlük işlerinizde çok iyi organize olmalısınız. Bazı unutkanlıklar yaşayabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak para ödemelerinizde bir denge sağlanmamış olması kafanızı kurcalıyor. Harcamalarınız artarken bugün yanıltıcı etkilerle hareket etmekten kaçının. İçinizdeki sesin sizi koruduğunu biliyorsunuz

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızın üzerine düştüğünüz bugünlerde bazı duygusal tatminsizlikler sizi hemen aşağıya çekmesin. Duygularınızı aile hayatınızdaki insanlar karıştırıyor. Biraz daha net olmalısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki konuşmalar artarken, günlük işleriniz konusunda bazı kararsızlıklarınız oluşabilir. Net durumlara ihtiyacınız var. Bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları çok kolay alacaksınız

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında giderek artan bir gerilim olabilir. Sizi daha yukarılara taşıyacak insanlarla bir arada olmaya ihtiyacınız var. Bu dönem herkes size batıyor olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızın konuları iş sorumluluklarınızla çakışabilir. Çabuk demoralize oluyorsunuz. Siz her şeye net baktıkça hayatınızdaki gizemler ve sizi aşağıya çeken durumlar aydınlanabilir.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ