Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Suç kaydı olan güvenlik görevlisi Cumali V. Sibel Kavılı'yı öldürdü - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, dün akşam saatlerinde, Bağcılar'da, Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi'ndeki bir binada meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Pendik’te, polisin yanına giden S.V. adlı kişi, kardeşi Cumali V.’nin sevgilisini öldürdüğünü söyledi.

        HEMŞİRENİN CESEDİYLE KARŞILAŞILDI

        Bu ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve ilçe ekipleri hızla belirtilen adrese gitti. Polis ekipleri kapıyı vurmalarına rağmen bir cevap alamayınca, savcının talimatı üzerine kapı kırılarak içeri girildi. İçeri giren polis ekipleri, devlet hastanesinde hemşire olarak çalışan Sibel Kavılı’nın (43) cesediyle karşılaştı.

        KATİLİ İŞ ARKADAŞI SEVGİLİSİ ÇIKTI

        Olayın ardından şüpheli Cumali V. (45) gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğine götürülen katil zanlısının, öldürdüğü hemşire sevgilisiyle aynı hastanede çalıştığı ve güvenlik görevlisi elemanı olduğu belirlendi.

        YARALAMADAN KAYDI VARMIŞ

        Eski eşinden bir çocuğu olan Sibel Kavılı iddialara göre katil zanlısı Cumali V. ile 8 yıldır sevgili olarak birlikteydi. Katil zanlısının ifadesinde, aralarında bir aydır tartışma yaşandığı ve olay günü alevlenen tartışma üzerine sevgilisini öldürdüğü yer aldı. Yapılan incelemede kasten yaralama suçundan 3 kaydı olan Cumali V.’nin sorgusu devam ediliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ