Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (15 Aralık 2016)

        Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Duygusallığımız ve sezgiselliğimiz artabilir. Ekonomik davranmak ön plana çıkabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa vakit geçirmeyi tercih edebiliriz. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek ve fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak doğru tercihler olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ortamlarınızda vakit geçirmek sizin için önemli olacak. Dinlenmeli ve yapacaklarınız için enerji toplamalısınız. Sevdiğiniz insan duygusal olarak sizi kolay sinirlendirebilir

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün telefonunuz durmayacak. İş ve sağlık alanlarınızdaki beklenmedik olaylara kolay tepki verebilirsiniz. İnsanlara karşı sabırsız olabilirsiniz. Uzak çevrenizden haberleriniz var.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paranızın hesabını yapmak ve koşullarınızı gözden geçirmek ön planda olabilir. Etrafınızdan alacağınız destek çok fazla olacak. Bugün, önemli bir para işinizi halledebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Aile hayatınızdaki bir insan bugün sinirinizin bozulmasına neden olabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmamalısınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki güzel haberler sizi sevindirirken, uzaklardan alacağınız haberler üzerinizde gerilim yaratabilir. Enerjinizi çevrenize aktaracaksınız. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal ortamlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Bu durum biraz nefes almanızı sağlayacak. Değişimlere daha olumlu gözlerle yaklaşmalısınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalık ortamlarda enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Özel hayatınızda dengenizi sağlamış değilsiniz. Sevdiğiniz insanla yaşanacak anlaşmazlıklar bu aralar sizi sinirli kılabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda yaşayacağınız bazı olaylar gerginliğinizi artırabilir. Bugün aceleci tavırlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Öğrenmeye ve iletişime açık bir dönemdesiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa maddi konulara ve para işlerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızda anlık duygusal çıkışlarınızı kontrol edin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza ayırmalısınız. Özel yaşantınızda yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlanması gereken işlerinizi bugünden halletmek için çaba göstermelisiniz. Aksi takdirde eliniz ayağınıza dolaşabilir. Bu aralar canınız önemli işlerle uğraşmak istemiyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlgi alanınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. Sosyal ortamlarınız aktif ama siz bugünü özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ