Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (10 Şubat 2017)

        Bugün gökyüzünde oluşan Merkür-Venüs olumlu açısıyla doğru zamanda ve doğru şekilde hareket edebiliriz. İşle ilgili fırsatlarımız son derece yüksek olacak. Çok önemli konuşmalar ve anlaşmalar karşımıza gelebilir. Duygusal hayatımızda sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı doğru yaklaşımlar sergileyerek çözebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden hayatınız adına güzel teklifler alabilirsiniz. İş hayatınızda doğru zamanda doğru sözleri söyleyecek ve insanları etkilemeyi başaracaksınız.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beklenmedik yerlerden destekleriniz yüksek olabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek, doğru zamanda doğru şeyleri içgüdüsel olarak söyleyerek yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün seyahate, eğitime ve ticarete dayalı işlerinizde sosyal çevrenizin de etkisiyle karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Parasal olarak da yüzünüzü güldürecek çeşitli seçeneklerle karşılaşabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda başkalarından göreceğiniz parasal destek yüksek olabilir. Ortaklı işlerinizde güzel konuşmalarınız var. Özel hayatınızda eşinizin ailesiyle olan samimi görüşmeler sizi mutlu edebilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel ilişkilerinizde esnek, mutlu ve her zamankinden farklı adımlar içine girebilirsiniz. Alacağınız güzel bir teklif, bir yurtdışı seyahati ve yapılacak gelecek planları sizi çok mutlu edecek.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kaynaklarınızdaki kazancı artırabilirsiniz. İş hayatınızdaki olasılıklar bununla da sınırlı değil, çok güzel teklifler sök konusu olacak. Bir iş teklifi alabilir veya işinizde iyi bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ağzınızdan doğru kelimeler dökülecek. Sevdiğiniz kişiyle aynı noktada olmanız size çok büyük mutluluk verebilir. Aile ilişkilerinizde aradığınız uyumu ve güzelliği bugün kolayca yakalayacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ve ev hayatınız için yapılması gereken işlerinizde oldukça keyifli etkiler altındasınız. İletişimsel işlerinizde, toplantılarınızda ve görüşmelerinizde önemli anlaşmalar altına girebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kısa vadeli planlar içine girebilir, girişimci yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Parasal işlerinizde de çok önemli bir konuşma gündeme gelecek.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailevi konularda güzel parasal konuşmalar ve görüşmeler altındasınız. Hayata esnek baktıkça her işinizin yoluna girdiğini fark edeceksiniz. Ortak parasal işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kısa vadeli işlerinizde ve iletişime dayalı konularda güzel adımlar sizi destekleyecek. Önemli iş konuşmaları yapabilirsiniz. Özel hayatınızda kısa vadeli programlarınıza odaklanmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda durduğunuz işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli konuşmalarla işlerinizde ve parasal alanınızda güzel sonuçlar yaratabilirsiniz. İş hayatınızda çabuk hareket edeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ