Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (08 Haziran 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün Ay, Yay burcunda olacak. Temizlik ve tamirat için çok uygun bir gün bizi bekliyor. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bol meyve tüketmemiz de yararımıza olacak. Sportif faaliyetlerde bulunabiliriz. Bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günlerdeyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızda özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler, gün içinde sizi hareketlendirebilir. Biraz hafiflemelisiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para harcamalarınızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Hayata güvenle bakmanın tam zamanı! Ufak tefek şeylere takılmayın.

        REKLAM

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz iyi olacak. Çevrenizde olup bitenden haberdar olmak isteyeceksiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar başkalarından çok kendinize odaklısınız. Bugün, iş konularında hayat sizi destekleyecek.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda uyumlu yapınızla sevdiğinizle iyi anlaşacaksınız.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hıza istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün planlarınızı telefonla veya evinizden halletmeye çalışacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle yapılan her türlü iş, sizi bir üst basamağa taşıyacak. Tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paranızın hesabını yapmak size kendinizi güvende hissettirebilir. Değişmeye istekli oldukça hayatınızdaki her şeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi sıkan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız. Alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirecek.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar sizi destekleyecek. Hislerinizi yabana atmamalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gireceğiniz ortamlardan yarar sağlayacaksınız. Sevdiğiniz insana esnek bir iletişimle yaklaşacaksınız. Ortaklaşa yapılacak her proje sizi destekliyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Rahat tavırlarınız insanların sizi kolay benimsemesine yol açıyor. Ön planda olmaktan korkmayın. Maddi açıdan işlerinizde güzel gelişmeler olacak.

        REKLAM

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız; sempatik, doğal, sanatkâr, atılgan ve gözüpek bir kişiliğe sahipsiniz. Toplumla ilgili konularda, sanatta ve insanlara öncülük edecek alanlarda başarı sağlamanız mümkün. Asabi ve fevri davranışlarınızı frenlemeyi öğrenmelisiniz. Bu sene sosyal çevrenizi iyi kullanmalısınız.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ