Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (15 Haziran 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün devreye girecek olan Güneş-Satürn karşıtlığıyla, hayatın bizi destekleyemediğini göreceğiz. Yapmak zorunda olduğumuz işlerde birtakım sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Sorumluluklarımız ve zorunluluklarımız bize ağır gelebilir. Sorumluluklarımızı yerine getirmek istemeyebiliriz. Gün içinde otorite figürleriyle yaşayabileceğimiz anlaşmazlıklara karşı son derece dikkatli olmalıyız.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kararsız koşullar ve hayatın sizi desteklememesi bazı ilişkilerinizde bozulmalara yol açabilir. Fikirlerinizin onaylanmadığını görebilir, yakın çevrenize karşı sorumluluklarınızı yerine getiremeyebilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özellikle parasal konularda üzerinize sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Ortak parasal zorunluluklarınız kendi paranızı içinizden geldiği şekilde kullanamamanıza neden olabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek istemeyebilirsiniz. Ya da o sizin çok sorumsuzca davrandığınız düşüncesine kapılabilir. Bu süreçte birbirinizle anlaşmanız çok kolay olmayacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki sorumluluklarınız, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bu sorumlulukların sizi yorduğunu, hayatın sizi desteklemediğini ve iş koşullarınızın sizi mutsuz ettiğini görebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantılarınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyeceğiniz birkaç gün sizi bekliyor, dikkatli olmalısınız.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdaki erkek figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmakta zorlanacaksınız. Sorumluluklarınızdan kaçmayı tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda ve iş ilişkilerinizde sorunlara açık bir dönemdesiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat ve eğitimle ilgili işlerinizde yakın çevre sorumluluklarınız size nefes aldırmayabilir. Bazı insanları gözünüzde fazla büyütüp hayatın sizi desteklemediği gibi bir fikre kapılabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Beraber iş yaptığınız insanların hayatlarında parasal sıkıntıların gündeme gelmesiyle beraber sizin de moraliniz bozulabilir. Önemli iş görüşmeleri ve parasal anlaşmalardan uzak durmalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza çok dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayamama, esnek olamama, hayatın sorumluluklarının ağır gelmesi gibi etkilerle ilişkinizde var olan sorunlar su yüzüne çıkabilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir işinizde bir problemin ortaya çıkması hayatın sizi desteklemediğini düşünmenize yol açabilir. Bugün, başkalarının sorumluluklarıyla uğraşmak istemeseniz bile hayat sizi buna zorlayabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevre sorumluklarınız, hayattan alacağınız keyfi kısacak. Sevdiğiniz insanın sorumsuzlukları birtakım sıkıntılara neden olabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınıza dikkat edin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş sorumluluklarınızı üstlenmek istemeyeceksiniz. Ailevi sorumluluklar sizi sıkıştırabilir ve hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. Bazı girişimlerinizde ailenizden onay almanız oldukça zor görünüyor.

        Hande Kazanova / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ