Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İETT işçisi Doç. Dr. Baraçlı

        İETT Genel Müdürü Doç. Dr. Hayri Baraçlı, çalışanların motivasyonunu artırmak ve hangi şartlarda iş yaptıklarını görebilmek amacıyla, yönetim ekibiyle birlikte hafta sonu sürpriz yaptı.

        HT İSTANBUL

        Baraçlı, ekibiyle birlikte gittiği İETT garajında araca yakıt ve su ikmali yaptı, motor yağını değiştirdi, aküsünü şarj etti, araç lastiklerini ve koltukları söküp yeniden taktı. Aracın arka stop lambalarını değiştiren Baraçlı, otobüsün üç yönlü termostat hortumlarını değiştirdi. Fren pabucu üzerine balata perçin işlemi yapan Baraçlı, daha sonra fren servo piminin üzerini matkapla deldi.

        İŞÇİLER HEYECANLANDI

        Garaj işçileri ise genel müdür ve diğer yöneticilerin bu sürpriz ziyareti karşısında hem şaşırdı hem heyecanlandı. Çalışanlarla empati kurmayı amaçladıklarını belirten Dr. Hayri Baraçlı da şunları söyledi: “Takım ruhunun oluşmasını sağlamak, yöneticilerle çalışanların birbirleriyle kaynaşmalarının önemini kavratmak ve çalışanlarımızın şartlarını ve ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını yakından görmek amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdik. Çalışanlarımızla yöneticilerimiz arasında sevgi, anlayış ve sinerji oluştuğu takdirde başarı kendiliğinden gelir.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ