Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Önce karısını vurdu sonra kendini!

        Olay Bornova İlçesi Çamdibi 5044 sokakta saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen 30 yaşındaki S.Ç. yaklaşık 1 yıl önce boşandığı eşi Gülay Korucu (26) ile iddiaya göre barışmak için Korucu'nun anne ve babası ile yaşadığı evine gitti. Zili çalan Ç., konuşmak istediğini söyleyince Gülay Korucu apartman girişine indi. Bir süre konuşan Ç. ve Korucu daha sonra tartışmaya başladı.

        Tartışma sırasında Gülay Korucu'nun uzaklaşmaya çalışması üzerine S.Ç. yanında getirdiği silahı belinden çıkararak 3 el ateş etti. Göğsüne 2 koluna da bir kurşun isabet eden genç kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. S.Ç. ise silahı elinde olay yerinden kaçmaya başladı. Yaklaşık 100 metre uzaklaşan S.Ç., durarak silahı kendi başına dayadı ve ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, adamı ise Ege Üniversitesi Hastanesi'ne ambulanslarla kaldırdı. Eski karısını silahla yaraladıktan sonra intihar etmek isteyen Ç.'nin sağlık durumumun iyi olduğu, merminin başını sıyırdığı öğrenildi. Kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Gülay Korucu'nun ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

        Gülay Korucu ve S.Ç.'nin 8 yıl önce evlendikleri, 7 ve 6 yaşlarında 2 çocuklarının bulunduğu ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1 yıl önce boşandıkları öğrenildi. Gülay Korucu'nun yakınları hastanede sinir krizi geçirirken, anne Nuray Korucu olayla ilgili daha önce tehdit edildiğini ve bu nedenle devletten koruma talebinde bulunduklarını iddia etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ