Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tüp hortumunu ağzına bantlayıp intihar etti!

        Kayseri'de 22 yaşındaki genç, mutfak tüpünün hortumunu ağzına bantlayarak gazı açıp intihar etti. Tüm binayı saran gaz patlama noktasına ulaşırken ekipler facianın yaşanmaması için seferber oldu.

        Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak mahallesi Sönmez sokak 18 numaralı binanın bodrum katında yaşandı. Yalnız yaşadığı öğrenilen 22 yaşındaki A.K. henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü mutfak tüpünün hortumunu ağzına bantlayıp gazı açtı. A.K. olay yerinde yaşamını yitirirken, gaz kokusunu alan komşuları durumu itfaiye ve Kayserigaz yetkililerine bildirdi. Kısa sürede binaya ulaşan ekipler, yüksek derecede yayılan gazın patlama noktasına ulaşması sebebiyle güvenlik önlemlerini artırdı. Gaz kokusunun yoğun olduğu bodrum kata inen polis, kapıyı açan olmamasıyla müdahale etti. Kapı zorlanarak açılırken polis, A.K.'nin cesedi ile karşılaştı. Soluk almada güçlük çeken ekipler, komşulara ocaklarını açmaması ve çevredeki vatandaşların cep telefonlarını kullanmamalarını söyledi.

        Herhangi bir patlama olmaması için ekipler, vantilatör yardımıyla içerideki gaz çıkarmaya çalıştı. Faciaya ramak kala patlama engellenirken, A.K.'nin neden intihar ettiği yönünde henüz bir bilgi alınamadı.

        Meraklı komşuları, polisin ikaz ve uyarılarına karşın evlerinin balkonundan içeri girmeyi reddedip olayı izlemeyi tercih etti. Vatandaşlar, A.K.'nin daha önce de intihara kalkıştığını, olayda yaralı kurtulduğunu belirtti.

        A.K.'nin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ