Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul'da büyük soygun!

        Sultanbeyli'de, bankalara para sevkiyatı yapan zırhlı araçtaki trilyonluk soygunda, güvenlik görevlisinin şoför arkadaşını bağladıktan sonra aracı soyduğu öğrenildi. Polis, araçtaki 350 bin lira, 300 bin Euro ve 50 bin Sterlin ile kayıplara karışan güvenlikçiyi arıyor.

        Sultanbeyli TEM gişelerinde meydana gelen olayda, bankalara para sevkiyatı yapan zırhlı araç, özel bir güvenlik şirketinin çalışanı tarafından soyuldu. Aracı korumakla görevli güvenlik çalışanı, sürücüyü bağladıktan sonra araçtaki 350 bin lira, 300 bin Euro ve 50 bin Sterlin ile kayıplara karıştı. Ellerini çözen sürücünün haber vermesiyle olay yerine gelen polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Araçta bağlı bulunan sürücü ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan zanlıyı arıyor.

        Öte yandan, Sancaktepe'de yeni çalındığı öğrenilen 34 SSB 18 plakalı minibüs polis ekiplerini alarma geçirdi. Sultanbeyli'deki banka soygununa karışan zanlının minibüsü çalmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, çalıntı minibüsle kaçan zanlıyı yakalamak büyük çaba gösterdi.

        TEM Otoyolu'ndan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametine giden çalıntı minibüsün peşine onlarca polis ekibi takıldı. Tüm uyarılara aldırmadan TEM otoyolundan ilerleyen şahsı durdurmak mümkün olmayınca yol Kavacık Köprüsü sapağından tamamen durduruldu. Daha sonra otoyolun trafiğini kontrollü sağlayan polis ekiplerine yakalayacağını anlayan kimliği belirsiz şahıs Kavacık Köprüsü yakınlarında çalıntı minibüsü terk ederek yaya olarak kaçtı. Kaçan şahsın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Çalınan minibüs ise çekici vasıtasıyla parka çekildi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ