Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bir kadın cinayeti daha!

        Kayseri'de eşi 26 yaşındaki ;Nadiyne Yıldız'ı 10 yerinden bıçaklayarak öldürülen eşi 30 yaşındaki Adem Yıldız, 3 saat sonra yakalandı. Yıldız'ın ;eşini kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada öldürdüğü öne sürüldü.

        Olay, merkez Melikgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Fatih Apartmanı'nın 3'üncü katında dün saat 19.00 sıralarında ;eydana geldi. Bir mobilya fabrikasında işçi olarak çalışan Adem Yıldız, daha önce de sürekli ;tartıştığı bir markette işçi olarak eşi Nadiyne Yıldız ile ;kıskançlık nedeniyle ;tartışmaya başladı.

        Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine ;Adem Yıldız, eşini sırt ve karnından ;10 kez ;bıçakladı. Ağır yaralanan Nadiyne Yıldız, ;evden kaçmak isterken ;merdiven boşluğuna çıktığında yere yığıldı. ;Adem Yıldız, yerde yatan eşini tekmeledikten sonra ;kaçtı. Komşularının yerde kanlar içinde yatan genç kadın için ambulans çağırdı. Ağır yaralanan ve 112 ambulansı ile ;Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Yıldız, ;doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

        Evden çıktıktan sonra 58 DP 554 plakalı otomobille kaçan Adem Yıldız için kent merkezi ve ;çıkışlarında önlem alındı. Cinayet şüphelisi Yıldız, yaklaşık 3 saat sonra Melikgazi İlçesi Hisarcık Mahallesi Erciyes Caddesi'nde yakalandı. Adem Yıldız, gözaltına alınırken, soruşturma başlattı. Çiftin 4 yaşında bir çocuklarının olduğu, çocuğun bir süreden bu yana ;Nadiyne Yıldız'ın Uşak'taki akrabalarının yanında olduğu belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ