Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Eşini bıçaklayan doçente 20 yıl hapis!

        Samsun'un İlkadım ilçesinde, boşanmak üzere olduğu eşinde kalan çocuğunu almak istemesi üzerine çıkan kavgada, eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaralayan yardımcı doçent, 20 yıl hapse mahkum oldu.

        Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, eşini ve kayınvalidesini bıçakla yaraladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erol Karadeniz ile sanık ve mağdur avukatları hazır bulundu.

        Duruşmada söz alan sanık Karadeniz, amacının kimseye zarar vermek olmadığını savunarak, ''Eşim ve kayınvalidemin yaralanmasından dolayı çok üzgün ve pişmanım. Böyle bir olayın olmasını hiçbir zaman istemedim. Eşim ve kayınvalideme yönelik bırakın öldürmeye teşebbüsü, yaralanmalarında bile hiçbir kasıtlı eylemim söz konusu olamaz. Meydana gelen yaralanmalar tamamen o anki halde olmuştur. Kasıtlı hareket etmedim. Yaşananlardan dolayı pişmanım'' dedi.

        Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Karadeniz'i eşini ve kayınvalidesini ''öldürmeye teşebbüs'' suçundan toplam 20 yıl hapse mahkum etti.

        İstasyon Mahallesi'nde 9 Kasım 2010'da yaşanan olayda, boşanma kararı alan eşi Kübra Karadeniz'in 2 yaşındaki kızını alarak annesi Ayşe Akay'ın evine gitmesi üzerine, çocuğunu almak için bu eve giden Erol Karadeniz, yaşanan kavgada eşini 17, kayınvalidesini de 8 yerinden bıçakla yaraladığı iddiasıyla yakalanmıştı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ