Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji iPhone Xs, Xs Max ve iPhone Xr ne zaman Türkiye'ye gelecek? iPhone 9 ne zaman Türkiye'ye gelecek? - Teknoloji Haberleri

        Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone modelleri olan iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR'nin tanıtılmasının ardından gözler ne zaman satışa çıkacağına çevrildi.

        Apple'ın etkinlikte yaptığı duyuruya göre 14 Eylül tarihinden itibaren ön siparişe açılacak olan yeni iPhone'lar, 21 Eylül'den itibarensatışa çıkacak. ABD'li teknoloji devininyeni iPhone modellerini ilk olarak aralarında ABD, Almanya, Fransa, Kanada ve Japonya'nın yer aldığı 30ülkede satışa sunacak.

        İLK 59 ÜLKEDETÜRKİYE YOK

        Bu tarihin ardından 28 Eylül itibariyle yeni iPhone modelleri 29 ülkede daha piyasaya girecek. Ancak Türkiye bu ilk iki grup arasında yer almayacak.

        iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR'nintüketicilere buluşacağı ilk 59 ülke arasında bulunmayan Türkiye'de yeni iPhone modellerinin ne zaman satışa çıkacağı henüz açıklanmadı. Ancakyeni iPhone'ların Xs ve Xs Max modellerinin kasım ayı içerisinde, iPhone XR'nin ise takip eden ayda Türk tüketicilerle buluşturulacağı tahmin ediliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ