Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da telefonda kendisini polis olarak tanıtarak 2 kişinin 15 bin avro ve 120 bin lirasını dolandıran kişi yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde yaşayan G.K'yi telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, kuyumcu soygununda kimliğinin bulunduğunu, evdeki altın ve paraları karşılaştırmak için kendisine vermesi gerektiğini söyledi.

        Telefondaki kişiye inanan G.K. evdeki 15 bin avroyu sokakta buluştukları söz konusu kişiye verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan G.K, durumu polise bildirdi.

        Bunun üzerine harekete geçen ekipler, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerindenden şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekipler, N.O'yu kent merkezinde gözaltına aldı.

        Zanlının aynı yöntemle Nilüfer ilçesinde yaşayan E.H'nin de 120 bin lirasını dolandırdığı belirlendi.

        N.O, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler