Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SINAVLARDA MATEMATİK SORULARINA PRATİK ÇÖZÜM

        İSTANBUL (İHA) - YGS, LYS, KPSS sınavlarında, matematik sorularının pratik çözümü öğrencilerin işini kolaylaştırıyor.

        Öğrencilerin matematik eksikliğini gidermek için kur sistemi ile öğreten Mehmet Karayiğit, pratik çözüm ile 1 dakikanın da altında sorunun hızlıca çözülerek diğer sorulara zaman kalmasının sağlanabileceğini söyledi.

        Birebir olarak kendisinin vermiş olduğu seminerlerde öğrencilere oldukça eğlenceli bir tarz ile matematik ile ilgili pratikleri aktardığını belirten Karayiğit, gerek öğrencilerden gerekse velilerden aldığı olumlu geri dönüşümlerin ne kadar doğru bir yolda olduğu konusunda kendisini cesaretlendirdiğini belirtti. Çok kısa sürede öğrencilere matematiği sevdirmeyi başaran ve onları matematik konusunda oldukça donanımlı bir hale getirebilen Karayiğit, eğitim sürecini hem öğrenciler hem de veliler için oldukça keyifli bir hale dönüştürüyor.

        (ÖK-ÖK-Y)

        25.06.2015 15:56:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler